cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Tik tak urica

clock-img

14.05.2008, 09:29

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Naš tamali bi strašno rad, da mu to zapojem, pa nimam pojma, kako gre. Sploh še nikoli nisem slišala zadeve in je ne najdem na netu. Mi lahko pomagate? 

clock-img

14.05.2008, 09:45

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Tik tak urica
tik tak klepeta
tika tika taka
poje ura vsaka
tika tika taka
nikoli ne počaka

in to ponavljaš

je pa ta pesmica na CD-ju od Nežike in Mihca KLIK pri nas je trenutno najbolj aktualna. Na uni strani lahko tud poslušaš kakšne pesmice so gor med njimi je tud tale urica

< Sporočilo je popravil puncica -- 14.5.2008 9:48:13 >

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

14.05.2008, 10:21

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Punčica, najlepša hvala!

clock-img

14.05.2008, 11:56

clock-img

qwasy

pencil-img

234

Evo, to so pesmice od Marte Zore, nad katerimi sem jaz čisto dol padla. Naša je stara dve leti in tole urico praktično obvlada. Poje pa : tik tak uica, ker ji "r" valjda še ne gre z jezika.

ojej!

clock-img

15.05.2008, 08:14

clock-img

puncica

pencil-img

9847

ja qwasy tud naš tole pesmico obvlada v nulo, sicer s svojim besednim zakladom je pa tako sladek, pa zanimivo, ko se tele pesmice vrtijo je v avtu vedno žur, saj oba prepevata kot nora, res so jima tile cd-ji ful ful všeč, tudi meni se zdijo zelo fajn, sploh ko so take fajn pesmice gor, in tavečja že vse zna napamet, jaz berem in pojem (dobiš zdraven tud knjigice s temi pesmicami) ona pa vse napametuser posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

07.07.2008, 23:07

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

super... jutr bom pa lahk pela s tamalim
zdej mi je pel tik tak urica... naprej pa ni znal in je hotel, da mu pomagam... pa z možem nisva znala user posted image
no, do jutri se bova naučila user posted image

clock-img

07.07.2008, 23:09

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

aja, drgač smo mi do zdej peli tika taka, tika taka, bim bam bom... sej jo poznate, a ne... potem nam je pa mali začel vsiljevat tik tak urica user posted image  

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem