cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Testiranje alergij -kam!?

clock-img

28.05.2011, 07:45

clock-img

**Tinkara78**

pencil-img

992

Imamo napotnico za testiranje alergij pri hčerki - problemi z dihali. V preteklosti smo hodili k zdravniku, ki ga žal pri nas več ni.

Torej kam na testiranje v Murski Soboti oziroma kam hodite vi? Ima kdo izkušnje kakšne so čakalne vrste npr. v Mariboru?

Hvala za odgovore.

clock-img

29.05.2011, 14:39

clock-img

sekana

pencil-img

6

Najbolje je da se z pediatrom o tem pogovoriš in da ti proba kr pediater urediti, da pridete čimprej na vrsto, ker so ponavadi čakalne dobe cca. 3 mesece user posted image , to pa je predolgo za čakati pri malčkih......upam, da boste hitro prišli na vrsto

clock-img

29.05.2011, 18:33

clock-img

Doll

pencil-img

1726

sekana to ne bo nič pomagalo. Za lj ko imaš napotnico za testiranje nujno je čakalna doba par mesecev,če imaš oznako hitro si v roku pol leta na vrsti. Žal tako je. Najboljše je da ne greste v bolnico testirat,ampak kam drugam,kjer so čakalne dobe krajše

clock-img

10.06.2011, 07:58

clock-img

**Tinkara78**

pencil-img

992

Uspeli porihtat. V bolnišnici bi prišli na vrsto konec avgusta. V MB smo dobili termin za en teden v privat ambulanti na napotnico. Sem malo raziskovala po internetu in kot vidim imajo z zdravnico zelo dosti dobrih izkušenj.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem