cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Test baby check mini

clock-img

14.07.2021, 18:56

clock-img

Anonimen

Pozdravljeni,

S partnerjem si želiva otroka, ker sem bila že zelo nestrpna, sem šla v lekarno in kupila baby check mini in naredila oba v istem dnevu, saj se eni bledi črtici kar nisem morala načuditi. Zadnjo menstruacijo sem imela 30.6., sedaj jo pričakujem 23.7., vendar sem test opravila že 9 dni prej.Mislite, da ta črtica pomeni nosečnost?user posted image

clock-img

14.07.2021, 18:57

clock-img

Anonimen

user posted image

clock-img

14.07.2021, 20:24

clock-img

maca51

pencil-img

200

Jaz mislim, da je še prezgodaj za opravljanje testa. Počakaj še kak teden/vsaj 5dni, potem pa ponovi test. Te BC testi velikokrat pokažejo blago drugo črtico (lažno seveda), zato ti priporočam da kupiš Clear Blue ali First Sign pa boš točno vedela pri čem si. Pa srečno. ❤️

clock-img

17.07.2021, 11:55

clock-img

Oblacek77

pencil-img

6

user posted image To je zdaj 7 dni po ovulaciji

clock-img

17.07.2021, 15:42

clock-img

senorita

pencil-img

200

Oblacek jaz ti svetujem, da počakaš, da ti bo M zamujala vsaj kakšen dan. Ja, vem da je težko, ampak govorim iz izkušenj, ker sem tudi jaz že imela te rahle črtice na BC mini in se je na koncu izkazalo, da ni nič. Ne veseli se prehitro, da ne boš potem še bolj razočarana.

clock-img

17.07.2021, 18:31

clock-img

Anonimen

Imam podobno situacijo, samo da sem imela zadnjo 23.6.
Sem delala par dni nazaj baby check mini (leva), kjer je bila dejansko samo senca in danes first sign (desna), kjer se tudi vidi nekakšna črtica. Itak bom še par dni počakala, sploh ko ne vem dolžine ker so bili zadnji cikli nekje med 31 in 24 dni.
user posted image

clock-img

17.07.2021, 18:48

clock-img

Oblacek77

pencil-img

6

Meni first sign ni pokazal danes nobene črtice, le baby check. To bi verjetno bilo zaradi nizke ravni hormona?..

Ne vem

clock-img

17.07.2021, 19:04

clock-img

Anonimen

Mogoče bo res treba počakati na izostanek M, da se bosta pokazali user posted image

Sama sem bila grozno neučakana, ker sem dejansko delala test 11dpo ter 14dpo (če sem prav predvidevala O glede na vse špikanje). Ampak izgleda je bilo še vedno čisto prezgodaj. Bom ponovila še prihodnji teden, ampak kaj ko so dnevni tako dolgi user posted image

clock-img

17.07.2021, 19:37

clock-img

beba92

pencil-img

592

Men zgleda tole pozitivno... Cez par dni obvezno ponovi test ☺️ srecno🐞

clock-img

17.07.2021, 19:51

clock-img

Oblacek77

pencil-img

6

Hvala, držim pesti. Dnevi so res predolgi, ko čakaš na te ⏸️.. nočem se preveč veseliti, da ne bi potem prišla m.. vendar ne vem, dvomim, da lažejo trije testi?

clock-img

17.07.2021, 21:53

clock-img

senorita

pencil-img

200

Oblacek, ce si delala samo BC mini in je vedno bila rahla črtica, lahko da ne bo nič iz tega. Nočem te spravit v slabo voljo, samo povem kako je bilo pri meni. In zdaj ne verjamem nič več tem črticam, verjela bom šele ko bo ena res konkretna 😊

clock-img

18.07.2021, 18:01

clock-img

Oblacek77

pencil-img

6

Ima katera izkušnjo, da je naredila samo BC in je bila tudi taka črtica meglena vidna, FS in CB pa sta bila še negativna?
Če mi izostane perilo, bom ponovila šele takrat..
Sedaj me že skrbi, da je to lažno in v bistvu ne pomeni nosečnosti.

clock-img

18.07.2021, 20:27

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Oblacek77

Ima katera izkušnjo, da je naredila samo BC in je bila tudi taka črtica meglena vidna, FS in CB pa sta bila še negativna?
Če mi izostane perilo, bom ponovila šele takrat..
Sedaj me že skrbi, da je to lažno in v bistvu ne pomeni nosečnosti.

Kolikor sem sama spremljala te "line progression" se šele od 14 dpo dejansko vidi rahla črtica (pri meni čisto rahla od FS) in da nekje pri 18 dpo ali več postane bolj izrazita. Mogoče je še vedno prehitro, predvsem, če je bila zadnja slikana 7 dpo.
Te dnevi se taaaako vlečejo. Sama bom jutri 16 dpo, tako da bom verjetno še par dni počakala (če mi bo uspelo), da spet ponovim test. user posted image

clock-img

19.07.2021, 19:52

clock-img

Oblacek77

pencil-img

6

Danes sem spet ponovila na first signu, ki ni narisal nobene črtice.

Nimam nobenih posebnih simptomov, razen malce utrujenosti, glavobol in pa volčji apetit in okus za čokolado... Vendar dvomim, da od nosečnosti.Sicer pa imam v četrtek gin. pregled, kjer se bo izkazalo kako in kaj

clock-img

19.07.2021, 20:18

clock-img

Anonimen

Nimam nobenih posebnih simptomov, razen malce utrujenosti, glavobol in pa volčji apetit in okus za čokolado... Vendar dvomim, da od nosečnosti.Sicer pa imam v četrtek gin. pregled, kjer se bo izkazalo kako in kaj

Srečno! Zna biti, da je res še prezgodaj in se nič ne pokaže. Ker dejansko sem en teden prej imela menstracijo, kot ti, pa imam komaj vidno črtico. Jutri zjutraj ponovim, da vidim, če je že kaj bolj izrazita user posted image

clock-img

21.07.2021, 22:23

clock-img

Tasykaa RR

pencil-img

246

Oblacek77 lahko da je se prehitro za test in še zato ne pokaže, men so te črtice 🙈 jaz sem potem ko je bila črtica nardila za sigurnost digitalnega ki kaže tedne pred pregledom 😀 sicer ko je nosečnost je črtica reees vedno bolj izrazita 🥰 na začetku pa je res komaj opazna 😀 vse dobro 💪 

clock-img

23.07.2021, 09:17

clock-img

Anonimen

Kako je bilo na pregledu? user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem