cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Termoforček in pokrivanje

clock-img

22.02.2009, 15:24

clock-img

Pikica5

pencil-img

925

Naša dva sončka sta ravno danes donošena. včeraj zvečer se mi je zgodilo, da sta se pregrela, prej sta skoz imele termoforčke, dekicoi n kojterček. Danes pa sta zopet full nemirna spita že ne več kot dva obroka, slabo jesta, imata dekico in kojterček, eden na mrzle rokice drugi pa mlačne, kaj mi svetujete, temparaturo pa imamo 22 stopinj, prej je bilo preveč 25 - 26, čez 7 dni bosta stara dva meseca. Kaj mi svetujete?

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

clock-img

23.02.2009, 20:13

clock-img

orka

pencil-img

912

helow
naša ( 6m / kor. 3m ) je imela tudi vedno mrzle rokice , pa to zato ker si jih je skozi lizala, pa če tudi si jih samo pred nos postavi in vanje diha, so mrzle, tak da ne se zato sekirati, ja sta se pa verjetno res pregrela...mi nismo nikoli uporabljali termoforja, in imamo tudi 22, mala pa ima samo 1 bodi in hlače oblečeno...itak imajo bodiji na preklop spredaj 2 plasti, pa cele žabice čez, pa je ok. Pokrita je ćez dan samo z kovtrčkom, ponoči, ko pa se tudi razbrca pa ji dam še dekico.

Radi se imejte in se veliko smejte

clock-img

23.02.2009, 20:49

clock-img

onur

pencil-img

2700

otroka pa potipaš po prsih in za vratom, če je topel mu je toplo

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

clock-img

24.02.2009, 12:11

clock-img

veveričica

pencil-img

343

termoforček je za moje mnenje brez potrebe najbol pa vidiš na vratu ali je otročku vroče ali ga zebe

clock-img

25.02.2009, 12:33

clock-img

sneska

pencil-img

86

Tako kot so že predhodnice rekle - potipaj na trebuščku ali za vratom, če je toplo, je ok. Če še nisi čisto prepričana, pa zmeri temperaturo - takšnile komaj rojeni morajo imeti najmanj 36,4 , če je manj so že "podhlajeni", kar je nad 37 so "pregreti". Vsaj tako so mi rekle sestre v porodnišnici in sem se tega držala. Spomnim se, da je prvi dan, ko smo prišle domov, dolgo nisva in nisva mogla segret, sva bila čisto panična in na koncu z živci, no pol pa se je zgodil "čudež" in se je mala segrela. Kmalu zatem pa pregrela user posted image Pa jo je bilo treba spet malce razdekat. Zdaj, ko je že "velika" pupa je pa čisto normalno oblečena  - body, hlačke / pajac, ponoči pa sem ugotovila, da je bila premalo oblečena - tanko pižamo in body, pokrita pa z dekco in kovtrčkom, saj je bila čisto mrzla v lička, za vratom in v rokice. Upam, da se ni spet prehladila. Kako jih ve oblačite ponoči?

Zdavnaj sneg je skopnel
veter topel zavel.
Zdaj nas greje toplo sonce.
Ptički gnezda grade,
nežno kljunčkajo se,
saj pomlad v deželo je prišla.
JUHUHUUUUUUUUUUUU

clock-img

01.03.2009, 16:29

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Se čisto strinjam s snesko. Naša je 7t prezgodaj rojena. Večinoma ima tudi mrzle rokice, so mi pa svetovali v P, naj ji dam nogavičke gor in ji jih res dajem. Temp. pa ne merim, so rekli, da ni treba. Pokrita je pa z dekico in kovterčkom.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem