cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Terme Olimija

clock-img

06.09.2005, 12:50

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Mi se odpravljamo konec meseca za 5 dni v terme Olimija, pa me zanima, če so primerne za otroke, kakšni so apartmaji in na sploh opremljenost. Kam greš lahko na sprehod, potep, da ne bomo samo v bazenih .

No to je to.... Vsaka informacija bo zelooo dobrodošla .

LP Maja

clock-img

06.09.2005, 15:53

clock-img

cleopatra

pencil-img

215

Jaz osebno otroka ne bi kopala v termalni vodi. Že za odrasle osebe je max. 20 min v Podčetrtku naenkrat. Pa ne samo zaradi tega, temveč tudi zaradi kvalitete same vode. Od samih term do ''centra'' je sprehajalna pot oz. pločnik ob glavni cesti, kjer pa poleg gostiln, trgovin, bifejev ni nič zanimivega. Lahko se odpravite na jelenov greben, golf igrišče, v samostan, v deželo čarovnic; vendar boste tja verjetno morali z avtomobilom.
Prijetne počitnice!

clock-img

06.09.2005, 16:10

clock-img

MarijaPo

pencil-img

1807

Jaz pa bi otroka kopala v termah, v unih ta najhujsih jacuzzijih glih ne, ampak v tistih bazenckih za frockote pa po moje lahko.

clock-img

06.09.2005, 18:28

clock-img

VITA74

pencil-img

773

Mislim da za dvomesečnega dojenčka še ni priporočljivo da se kopa dalj časa v bazenih, za večje otroke pa tako kot je rekla MarijaPo v normalnih bazenih ja, v jacuzzi pa jaz svojega škrata nisem pustila.
Mi se tudi odpravljamo sredi meseca oktobra v Olimije tako da bo kakšna tvoja frišna informacija - izkušnja glede okoliških izletov tudi nam prav prišla
LP

clock-img

06.09.2005, 18:58

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Temperatura vode do 32 stopinj celzija je ustrezna tudi za najmlajše dojenčke.

Ne vem pa kaj toliko hodite v terme, še prekmalu bomo dobili za tja napotnice...

clock-img

06.09.2005, 21:31

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Saj mi bi šli v terme bolj zato, da zamenjamo okolje in da se ta starejša dva malo znorita. Dojenčice pa sploh nisem imela name namakati v bazenih, se mi zdi še malo premajhna.

clock-img

07.09.2005, 08:59

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Za okoliške izlete je takole:
- jelenov greben
- koča pri čarovnici (predvsem za starejši dve)
- lahko greste v Kumrovec (v starem delu, kjer je urejen muzej na prostem, se da luštno sprehajat)
- za pogledat je tudi grad v Podsredi
- na sprehod greste lahko tudi do Aqualune (kamp in zunanji bazeni)
- en kafič v Podčetrtku (za trgovino) ima zunaj dve mizici in nekaj igrač za otroke
- v sklopu apartmajske vasi Lipa je tudi otroško igrišče
- v bazenskem kompleksu je posebej otroški bazen (ni ne vem kaj) in pa igralni kotiček za večje otroke, kjer imajo tudi organizirane urice risanja, ustvarjanja,...

Apartmaji so lepi, talno ogrevani.

Na bazen dovolijo z vozičkom.

V garderobi je tudi previjalna miza.

Lepo se imejte na dopustu!

clock-img

07.09.2005, 13:31

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Super viv za tako izčrpno poročilo...
Dolgčas nam sigurno ne bo .

clock-img

29.09.2005, 14:03

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Maja, poročaj kako je blo! Tud mi se odpravljamo tja v prihodnjih tednih, če bom do takrat še v enem kosu, seveda. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem