cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Terapije - prosim starše za pomoč pri načrtovanju

clock-img

27.08.2014, 14:35

clock-img

MarjeticaM

pencil-img

1

Pozdravljene mamice in očiji.

Prisrčno bi vas prosila za minutko časa v pomoč. Začela sem namreč razvijati projekt, ki bo s kvalitetnimi terapijami pomagal otrokom s posebnimi potrebami. Terapije bo vodila strokovno usposobljena oseba, izvajale pa se bodo s pomočjo konj. Terapije s konji so namreč v tujini že močno uveljavljene in dosegajo resnično izjemne rezultate. Ne bodo temeljile le na jahanju, pač pa predvsem na kontroliranem stiku otroka s konjem in vajami v prisotnosti konja; ob njem in na njem.

V nadaljevanju priprave projekta bom pripravila tudi kratko anketo, v tem času pa me zanimajo vaši prvi vtisi o ideji projekta in ali se vam zdi, da bi se vaš otrok z nasmehom na ustih udeležil takšnega srečanja oziroma terapije.

Lepa, lepa hvala za vaš čas in odgovor :)

clock-img

06.09.2014, 13:46

clock-img

Bety11

pencil-img

736

TUdi pri nas so terapije s konji znane, nič novega in so nekaj zelo dragega.....

Starši naredijo vse za svojega otroka....

rojen: 4050/56 cm
1.mesec: 6170/58 cm
3.mesec: 8100/64 cm, OG 45
6.mesec: 9200/72 cm
11.mes: 11 kg/76 cm

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem