cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Tenis?

clock-img

09.09.2007, 17:48

clock-img

Soncnica Sandra ***

pencil-img

8688

Ojla punce!

Nekaj me zanima- kako je z igranjem tenisa v prvih treh mesecih, vem da pretiravanja ne sme biti, kaj pa tako zmerno igranje oziroma ekreacija?
Hvala!!!!

clock-img

09.09.2007, 17:54

clock-img

2.2.

pencil-img

1514

lahko samo ne preveč skakanja

clock-img

09.09.2007, 17:56

clock-img

Anonimen

Tko mal tolčt bi šla, prav igrat pa ne. K je preveč poskokov in hitrih gibov. Vse do meje. Brez pretiravanja.

clock-img

09.09.2007, 19:06

clock-img

Zofy

pencil-img

2416

Jaz sem konec 1. trimesečja in sem hodila oz. še vedno hodim 1x na teden. Igram malo bolj na izi, ampak še vedno dovolj dinamično, da sem pol prešvicana, zadihana in zmatrana. Mislim, da je važno, da ne pretiravaš. Npr. za točke se ne bi šla več, ker ne letim za čisto vsako žogo.

Naj še to poudarim, da mi je moja G prepovedala tenis, vendar vseeno hodim. To pa zato, ekrr se mi zdi moja G malo peveč paničarska, saj nimam vendar grozečega splava ali kaj podobnega. Tudi dr. Pušenjak non stop poudarja, da nismo bolane ampak noseče in da so nekoč ženske delale ceno nosečnost na njivah...

clock-img

09.09.2007, 21:36

clock-img

Pia77

pencil-img

612

Nekoč sem nekje brala (pa ne me vprašat, kje :), da športi, kjer je veliko skakanja in hitrih obratov telesa, npr. tek, aerobika, odbojka in tenis, v nosečnosti niso dobri, ker naj bi lahko škodljivo vplivalo na razvijanje in rast posteljice. Če je kaj na tem, pa ne vem....

clock-img

10.09.2007, 07:47

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Jaz ne bi igrala tenisa predvsem zato, ker se lahko kje spotakneš in padeš, pa če še tako na izi igraš, no razen če si sam na enem mestu pa ti žogce tja mečejouser posted image , v kar dvomim 

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

10.09.2007, 20:11

clock-img

koala

pencil-img

5539

Jaz raje nebi, je vseeno zelo dinamičen šport, ti pa sama najbolje veš kaj je dobro zate.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

11.09.2007, 21:17

clock-img

Zofy

pencil-img

2416

http://med.over.net/forum5/read.php?19,1018778,1018778#msg-1018778

Sem se malo prestrašila, ker ste vse večinoma "proti", pa sem pobrskala po Pušenjakovem forumu. Upam, da ima prav, ker ga še vedno rada igram..

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem