IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu
.
Aja, a vaju lahko kar tukaj vprašam, koliko ste imeli prtljage s seboj, pa s katerega letališča ste leteli?
Pri Ryanairu je tako, da lahko ima vsak po 10 kil osebne prtljage....to nanese kar nekaj. Midva sva oba nabasala polna ruzaka in otroci so vsi imeli svoje male rizake polne(gre tud kr neki not...pa 10 kil tud ni tako hitro ). Potem smo pa prijavili že 15 kil prtljage. Samo pazi..teh 15 kil,moraš imeti v enem kovčku!!!!!! Mi tega nismo vedeli in sva pripravila dve potovalki(skupaj 15 kil) ...pol sva pa tam basala v eno , da nisva doplačala prtljage ( smo bili kot v risanki a je to ).
Ne razmišljaj o tem, da pustita potovanje in ostanete doma...to ej najslabša možna izbira, d ajim pustiš denar. Če se že ne upate it, vsaj za nek denar prodajte drugim.
Točno tko kot pravi CUKRČEK.
Midva sva mela en tavelik kufer 20 kg, k sva doplačala, pa jest pa mož sva mela vsak po 10 kg osebne prtljage, pa tamala je mela en svoj mini ruzak. Ni panike, probajte doma to vse stehtat, pa kovčki naj bojo lepe oblike, ker majo eno tako konzolo kamor torbo porinejo da preverijo če ni prevelika za med osebno prtljago.
In tako kot pravi Cukrček, nikar ne ostanite doma, ker vam bo žal. Plačali ste in to izkoristite, ker ni tako kot se govori na TV, fora je v tem da folk ne zna brat, pa razmišljat.
Jest ne razumem ljudi ki brezglavo nekaj podpiše, pol pa obtožuje vse okoli sebe. Tudi nama se je njihova ponudba zdela super, ker nisva še nikoli potovala na bolj oddaljen kraj in na tako destinacijo in naju je potegnilo, seveda pa se prej niti nisva zanimala za karkoli in niti približno nisva vedela cen, ko pa sva prišla domov sva malo obžalovala, ampak na kraj pameti nama ni prišlo da bi 500 EUR, kar tako pustila. NI ŠANS, si raj lukno u kolen zvrtam.
In še enkrat povem mi smo bli full zadovolni, tako z apartmajem kot z osebjem, najeli smo si avto in obšli cel otok. Bilo je nepozabno.
Mi smo bili nastanjeni v Cantry Clubu, v tem imaš 100%zagotovljeno nastanitev, v ostalih pa izveš na licu mesta, edint to je slabost.
Aja pa tista predstavitev k jo maš en dan, lahko da ti bo predstavnik to ponujal cel dan, če mu pa takoj objasniš da ne nameravaš kupit nič, te po dveh urah odslovi kot se strga knof od gat, dobesedno.
Meni se je edin to zdelo grdo, nabiju mi je tam o teh stanovanjih ki se jih da zakupit, in po dveh urah mu jaz objasnim, da v Sloveniji nimam niti lastne strehe nad glavo in da si ne nameravam kupit stanovanja na Tenerifih, me je pogledal iz žepa vzel listek za taksi, vstal se poslovil in šel. Nič tebi nič meni. Gledal naju je kot kreditno kartico na dveh nogah HALOOOO.
To je blo vse kar se tiče slabosti, pa še to nima nobene veze z hotelom ali čem drugim, kar se nam je zdelo čudovito na Tenerifih. To je bil predstavnik PSZja.
Zdej pa res na ZS, če še kaj rabiš
Lahko mi daš tud mejl, pa ti pošljem kako slikco.
papa