cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Telovadba za nosečnice malo drugače v Logatcu

clock-img

14.01.2009, 10:15

clock-img

šimija

pencil-img

10

Pozdravček vsem!

V začetku februarja bomo začeli s telovadbo tudi v Logatcu in sicer v GRC Zapolje! Pri tej vadbi gre predvsem za raztezanje presredka in krepitem mišic medeničnega dna, kar je zelo pomembno za lažji porod.user posted image
Vadba bo potekala dvakrat na teden in sice v torek dopoldne in petek popoldne.
Vklučili bomo tudi Tibetanske vaje pomlajevanja, pilate in sprostilne vaje.
Če katero zanima, mi lahko piše na e-mail: mareja.fink@gmail.com, kjer dobite vse ostale informacije.

Lepo se imejte in veliko se smejteuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil šimija -- 14.1.2009 10:17:58 >

clock-img

14.01.2009, 12:25

clock-img

copka

pencil-img

1117

to pa mene zanima. user posted image  A bo tudi v primeru majhnega stevila udelezenk?

clock-img

19.01.2009, 11:36

clock-img

talci

pencil-img

12

Tudi mene zanima ta telovadba, pa mi je e-mail zavrnilo user posted image .  A katera kaj več ve o tem?

clock-img

19.01.2009, 11:38

clock-img

copka

pencil-img

1117

po moje je mateja.fink@gmail.com

Sem pa gledala spletno stran GRC pa nic ne pise o tem.
Talci, ce kaj izves prosim napisi se sem.user posted image

clock-img

19.01.2009, 12:52

clock-img

talci

pencil-img

12

Ja res je e-mail mateja.fink@gmail.com. Vadba torek dopoldne, petek popoldne tako da je za vsakega nekaj.

clock-img

20.01.2009, 14:05

clock-img

šimija

pencil-img

10

Pozrdavljene!

Ja, e-mail sem malo nerodno napisala, prav je :  mateja.fink@gmail.comuser posted image

Telovadbo bomo izvajali tudi če ne bo zapolnena skupina, saj  je potrebno malo razgibati telo in se zraven še fajn imet!user posted image user posted image

Upam, da se vidimo
user posted image

clock-img

20.01.2009, 14:10

clock-img

šimija

pencil-img

10

Pa še to, na internetni strani od GRC Zapolje pa bo več informacij že ta teden gor, tako da si boste morda lahko prebrale kaj več, lahko pa mi pišete na e-mail naslov, pa vam pošljem še program vadbe, da boste vedele kako bo potekala, kaj bomo delali...

Želim vam lepe in vesele dneve, ter veliko smeha!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.01.2009, 09:43

clock-img

copka

pencil-img

1117

simija,

smo ze kontaktirale preko mailauser posted image  Hvala

clock-img

27.02.2009, 15:09

clock-img

Drnula

pencil-img

1367

Mene bi tudi tole zanimalo. Kako je s tem, se vam zdi ok? Koliko vas je v skupini? In kdaj v petek je tole?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem