cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Telovadba za nosečnice - kdaj in kako

clock-img

09.03.2009, 22:31

clock-img

Cari

pencil-img

250

Oj,

mene pa zanima, kdaj se lahko začne z obiskovanjem telovadbe za nosečnice in katere oblike telovadbe so najbolj priporočljive?


_____________________________

Cari

clock-img

07.04.2009, 09:10

clock-img

Tinshna

pencil-img

34

Meni je ginekologinja po telefonu rekla (btw....še nisem bila na prvem pregledu-jutri!!), da naj odneham z aerobiko, torej s poskoki, smučat pa tudi nisem smela....je rekla da pa se lahko pridružim nosečniškim vajam po dopolnjenih prvih treh mesecih....Zdej ne vem, a pretiravajo al ne, sam....jst od takrat mirujem....

clock-img

22.04.2009, 19:24

clock-img

daisyb

pencil-img

419

oj,

če si pred nosečnostjo bila aktivna in nimaš nobenih težav pol lahko komot telovadiš..vendar zmerno, ne pretiravat z utežmi in dvigovanjem...ker je res na začetku tri mesece malce rizično zaradi SS. Jaz sem na začetku še laufala in kolesarila....pa na sobnem biciklu. sedaj sem v 31 tednu pa še vedno telovadim...prej sem hodila na telovadbo za nosečnice po 3 mesecu, sedaj pa telovadba doma, sprehodi, sobno kolo....delam tud aerobne vaje ma ne preveč poskakovanja. Pa na plavanju sem bla nekajkrat.

kakršnakoli aktivnost ti bo prav prišla, če si le v redu.

lp

clock-img

11.05.2009, 19:46

clock-img

daisyb

pencil-img

419

ojla,

meni so tudi svetovali naj prve tri mesece ne pretiravam....vendar jaz sem tudi takrat telovadila...sam na sobni bicikel pa sprehodi. na začetku, ko še nisem vedela, da sem user posted image sem pa tud kolesarila. po tretjem mesecu pa sem se vpisala na telovadbo za nosečnice....ter hodila tudi mal plavat.

telovadi, vendar zmerno..pa mogoče res ne preveč aerobike in poskakovanja.

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem