cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Telovadba 2-3 leta

clock-img

06.10.2005, 14:01

clock-img

Anonimen

Kje v Ljubljani vse telovadbo za 2-3 leta; čim več predlogov...

clock-img

06.10.2005, 14:24

clock-img

Anonimen

Samo v vednost (dobronamerno): tukaj gre vsem na živce, če je kdo brez potrebe anonimen. Morda bo več uspeha, če se predstavite.

clock-img

06.10.2005, 19:37

clock-img

Anonimen

Jaz sem pa mislila, da gre tu za pomoč in nasvete soljudem, ne gelede kdo so, iz kje prihajajo in kako jim je ime...sem se pač zmotila. Ime si lahko konec koncev tudi izmislim...a potem bo pa vse ok?...

Hvala za pomoč!

clock-img

07.10.2005, 09:20

clock-img

karmy

pencil-img

2530

no no ne se obtoževat...

v našem vrtcu majo organizirane vaje za 2-3 leta in tudi naprej v sklopu trenutno gibalna abeceda - šport plus... poglej mau po netu, sm se mi zdi da majo vsi vrtci take projekte za otroke...user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem