za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Pozdravljene mamice, tudi sama sem mamica dvomesečnega sinčka in me zanima kdaj se lahko začne s kakšno vadbo bolj konkretno? Šla bi na rolerje ali kolo pa ne vem če smem, sem bila šivana? Od poroda mi je ostalo še +10 kg in bi se jih rada počasi znebila, ampak počasi, ne mislite da pretiravam in jih želim v enem dnevu izgubit Kdaj lahko pričnem s trebušnjaki ali s kakšnimi vajami doma? Največ + imam na trebuhu in noge, res me moti trebuh, izgleda kot da sem noseča, ne morem pa ves čas nositi neoprijetih majic v katerih izgledam kot vreča krompirja
Malce v šali in malce zares, I NEED HELP!
lepo bodite
15.09.2010, 21:54
Anonimen
Živjo, da si se odločila za vadbo. me pa prej zanima, če že kaj izvajaš kakšne vaje doma? To te sprašujem zaradi podatka, da si bila šivana, torej je treba najprej začet z vajami za krepitev mišic medeničnega dna. To naj bo osnova, alfa in omega vsem ostalim vajam. Ko te obvladaš, dodajaj trebušnjake (brez kombinacije, sami trebušnjaki niso varni / pravilni, redvsem ne za križ) in ostale vaje. Vaje so enostavne (nekaterim se zdijo brezvezne) in izjemno pomembne za telo (da voda ne uhaja, da se maternica lažje vrača v pravo lego, da križ ne boli,...). Ostale aktivosti delaš brez problema (kolo, rolanje....). Kar pogumno.