cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Telovadba

clock-img

22.05.2007, 16:56

clock-img

cicmar

pencil-img

58

Živjo mamice!

Me zanima, kako ste kaj s telovadbo po porodu? Jaz bi šla že strašno rada malo tečt. Smo 6 tednov po porodu. Mislite, da grem že lahko? Zadnjič na prvem pregledu sem mojo G pozabila vprašati glede tega.
Malo se bojim, da bi prehitro izgubila mleko. To pa ne bi rada, glede na to da se sedaj z mojim pikotom polno dojiva. Rada bi, da ostane tako čim dlje časa.

Kaj mislite, imate kakšne izkušnje?
Hvala in LP!

_____________________________

Najin piškotek Jakob se je rodil 8.4.2007

clock-img

22.05.2007, 18:28

clock-img

Anonimen

Telovadbe si lahko privoščiš toliko,kot odgovarja tebi in tvojemu telesu.Začni z minimalno vadbo,in počasi stopnjuj,da se telo privadi na telesno aktivnost.Če ti bo neprijetno,raje za nekaj časa še počakaj.In obvezno se pred vadbo mal segrej,da ne bo prevel šok za telo.Mleka pa mislim,da zaradi vadbe ne moreš izgubiti.Nisem še slišala.

Pa vse dobro ti želim!user posted image

clock-img

22.05.2007, 19:09

clock-img

eya

pencil-img

4615

Jaz sem tudi začela s tekom pri 6ih tednih, lepo zmerno. Je bilo vse ok, tudi mleka mi ni zmanjkalo, edino velio sem pila, kadar sem šla tečt, še malo več...

_____________________________

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

22.05.2007, 19:26

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Tudi jaz sem začela teči 6 tednov po porodu; tri mesece in pol po njem sem pretekla 10km na LJ maratonu. Takrat sem polno dojila, pripravljala sem se pa 4x tedensko kar intenzivno - nobega vpliva na mleko nisem opazila. Zdaj je od poroda 10,5 mesecev, še vedno dojim in v soboto sem prav tako tekla na 10km v Radencih. OK, za tole "še vedno dojim" ne morem reči 100%, ker se mali zgleda ravno danes odločil, da je verjetno dovoljuser posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem