cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Telefonske kartice

clock-img

17.09.2005, 09:13

clock-img

paris

pencil-img

1304

Zbiram rabljene tel. kartice. Za govorilnico ali mobi. Slovenske in tuje. Če se vam kje doma valjajo kakšne kartice bom zelo vesela če mi jih odstopite. Pripravljena sem dat za kofe vsaki- kakšnih hudih biznisov se pa ne grem, ker sem samo ljubiteljica. Se zahvaljujem že vnaprej!

clock-img

17.09.2005, 10:42

clock-img

Anonimen

Ko bom imela, dobiš!

clock-img

17.09.2005, 11:27

clock-img

Anonimen

Lih zadnjic sem eno lepo mobi kartico stran vrgla

Zdej je pa ne kupim do novembra

Če kaj najdem, pošljem

clock-img

17.09.2005, 17:38

clock-img

SašaR

pencil-img

881

Jaz sem jih pa pred enim letom likvidirala v smetnak, škoda da se nisi prej javila.
Imela sem jih ene 20 od mobija in ene 4 od govorilnice.
Škoda.

clock-img

17.09.2005, 17:43

clock-img

paris

pencil-img

1304

Ja škoda SašaR! V bistvu me najbolj zanimajo kartice za govorilnice, ker za mobi se motivi ne menjajo zelo pogosto- tako, da imam verjetno že vse.

clock-img

28.09.2005, 13:51

clock-img

india

pencil-img

5342

Pošlji mi naslov, pa dobiš, sicer za zdaj samo od mobija, morda pa najdem še kakšno za govorilnico, morda celo s Hrvaške.

user posted image

clock-img

29.09.2005, 20:28

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

jaz imam nekaj mobijevih...mogoče pa le katere nimaš user posted image
mala bobnarica, ruševec, repaljščica, sršenar, podhujka, mali detelj, čuk, navadna čigra, zlatovranka, belorepec

jaz pa zbiram oznake "naravno" z embalaže Pogrej in pojej btw user posted image

yeah, thats me ;)

clock-img

01.10.2005, 16:45

clock-img

paris

pencil-img

1304

Hojla Pravljica! Šele danes sem opazila, da si mi odpisala- oprosti. Bom pogledala točno katere mobi imam in ti sporočim!
Kaj pa narediš z napisi s Pogrej pojej? Bom drugič odrezala in ti jih poslala, če hočeš!

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

clock-img

07.10.2005, 17:58

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

jaz sem se tudi šele danes spomnila na tale forum...ni fajn ker ni več Naših debat, pa pozabim kje vse sem se vključla user posted image
v paketih pogrej in pojej so dopisnice, na katere nalepiš 4 znake (tiste zelene s škatle, na katerih piše Naravno) in pošlješ...26.10 bo žrebanje, pa ne vem več kakšne so nagrade - vem samo da niso slabe (nek jezikovni tečaj, pa ne vem koliko teh paketov za pojest...)...se priporočam user posted image

yeah, thats me ;)

clock-img

07.10.2005, 18:09

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

http://www.pogrejinpojej.si/nagradnaigra/index.html

yeah, thats me ;)

clock-img

27.01.2009, 15:03

clock-img

ursa1012

pencil-img

1

paris. jaz imam kar neki mobi kartic in ti jih z veseljem dam, saj jih bom v nasprotnem primeru vrgla v koš.

pokliči me 041889936, ursauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem