cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Telefon Panasonic DataPort (hišni)

clock-img

06.09.2005, 02:52

clock-img

Anonimen

Za analogno telefonsko linijo, brez displaya in tajnice...

Kje bi našla navodila za uporabo v slovenščini?

Al' pa, če kdo ve, kako naj ta telefon prepričam, da lahko vtipkam več kakor 8 številk? Nekdo ga je zablokiral, da se ne da klicati v druge omrežne skupine ali na GSM-e, kaj šele v tujino.

Hvala...

clock-img

06.09.2005, 10:01

clock-img

ales*

pencil-img

130

Dvomim, da gre ze blokado telefona, ampak za blokado klicanja na določene številke oz. v določene omrežne skupine in tujino.
Telefoni, razen izjem seveda, nimajo možnosti blokade vnosa številk, praviloma pa lahko na telefonu vtipkaš 16 mestno številko.

Preveri na Telekomu kaj imaš blokiran!

clock-img

06.09.2005, 22:49

clock-img

Anonimen

Zamenjala sem samo telefonski aparat... Na starem vse dela normalno, tudi zdaj, če ga priklopim nazaj... Ko pa vklopim novega, na isti liniji, pa ne dela... Mora biti nekaj na telefonu... Na Telekomu nimamo pa nič blokirano... Smo tudi že na 090 klicali na na CRO, pa je bilo vse OK... Jebenti tehniko, hehehe...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem