cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Teden dni po abraziji

clock-img

28.12.2007, 23:15

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Zanima me če je to o.k., da en teden po abraziji še vedno rahlo krvavim in imam bolečine v trebuhu?

Tnx.

clock-img

28.12.2007, 23:23

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Jaz sem krvavela dober teden in toliko časa me je tudi bolelo. Ampak je postopoma pojenjalo. Kaj pa vem, jaz bi se šla po moje po kakih 10 dnevih pokazat, če ne bi bilo boljše. 

clock-img

29.12.2007, 11:13

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Jaz sem skoraj 2 tedna po abraziji (v torek bo 2 tedna)... pa še vedno občutim kake bolečine... sem pa tja... pa tudi krvavim še vedno malo... ma ne veliko... tako, za en mini vložek... pa še to samo malo...

Sem pa zadnjič klicala na urgenco v Lj in jih vprašala, če je to ok... pa so mi rekli, da bom sigurno še kak teden krvavela tako po malem... in da je to normalno. Če se pojavijo hujše bolečine, krvavitve, slabosti, morda padec v nezavest... in vročina (npr. nad 38),  pa je treba takoj na urgenco oz. tja, kjer so opravili abrazijo.

Lp

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

clock-img

29.12.2007, 11:52

clock-img

Anonimen

Pozdravljene.

Pri meni je danes 8 dni od abrazije in imam še vedno rjav izcedek. Bolečin nimam. Me je pa od začetka 2 noči pošteno zvijalo, res močne krče sem imela.

clock-img

29.12.2007, 12:26

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Jaz sem krvavela kakšen teden, rjav izcedek sem pa tudi imela še kakšen teden potem.

clock-img

29.12.2007, 14:08

clock-img

Bety upa

pencil-img

467

No...super, da ste odprle to temo....

Meni je danes 23 dni od abrazio (pregled v 10.tednu, ugotovljena smrt zarodka v 8.tednu) in vseskozi imam čiiiisto rahel roza izcedek....Pa neke čudne rahle bolečine v desnem jajčniku....

In sem pla danes nalašč vlekarno bo BC in ga kar tam na stranišču naredila....In je pozitiven... PRedvidevam, da je ostalo še malo placentnega tkiva, ki izloča hormon in povzroča krvavitve in da se bo po prvi M vse lepo počistilo.....Enak scenarij sem imela vsakič po abrazio.

Ali imam prav?!?!user posted image

clock-img

30.12.2007, 14:44

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

IZVIRNO SPOROČILO: Bety upa

No...super, da ste odprle to temo....

Meni je danes 23 dni od abrazio (pregled v 10.tednu, ugotovljena smrt zarodka v 8.tednu) in vseskozi imam čiiiisto rahel roza izcedek....Pa neke čudne rahle bolečine v desnem jajčniku....

In sem pla danes nalašč vlekarno bo BC in ga kar tam na stranišču naredila....In je pozitiven... PRedvidevam, da je ostalo še malo placentnega tkiva, ki izloča hormon in povzroča krvavitve in da se bo po prvi M vse lepo počistilo.....Enak scenarij sem imela vsakič po abrazio.

Ali imam prav?!?!user posted image

Še dva meseca po abraziji ali ss, telo še vedno vsebuje hormon beta HCG, tako da ti lahko test pokaže user posted image .

clock-img

30.12.2007, 21:52

clock-img

Anonimen

jst sem po čiščenju rahlo krvavela še 3 tedne, pol pa čez en teden in pol dobila user posted image . Rekli so mi, da je to vse normalno. Ta drugo user posted image  sem pa dobila točno kot urca... user posted image

clock-img

31.12.2007, 00:28

clock-img

s@nny

pencil-img

95

Pri meni se je krvavitev ustavila naslednji dan. Kakšne 4 dni sem imela rjavi izcedek. Po enem tednu pa sem ponovno začela krvaveti. Ko sem klicala na ginikološko so mi rekli, da je možno da je user posted image .

Drugače se ss zgodi zaradi pregrade v maternici ali pa zaradi genske napake. Tako, da pri naslednjem pregledu bom zdravnici rekla, da mi da napotnico za odstranitev pregrade, da bova z mojim spet čimprej lahko delala na pikici.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem