cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Teden, ki mineva...

clock-img

02.09.2004, 15:58

clock-img

LaLi

pencil-img

133

se mi zdi zelo zelo naporen za našo malo pikico. Non stop je nerazpoložena. Smeje se in v naslednji sekundi že cmiha. Nič ji ne paše. Jok na jok!
Ali je pri vas tudi tako?

Lep dan še naprej!

Lidija

clock-img

02.09.2004, 18:49

clock-img

Anonimen

;);)Zdravo,tudi naš ima občasno take slabe dni kdo jih a nima tudi mi odrasli preobčutljivost na spremembe vremena???kdo bi vedel najhuje je če so to noči potem ne spi nihče razen našega pradedka ki spi na najbolj odaljeni sobi:((:((blagor njemu.Vzamem jaz k sebi tamalega da se moja hči vsaj malo naspi pred službo.No sedaj mamo malo miru sem se pa bala da bo reakcija na cepljenje in da bo cel dan siten pa še ponoči pa moram na les potrkat zaenkrat je vse v redu.Saj bo kmalu minilo pa boste spet bolj mirni:)-:love::love:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem