writing-img

Težave z zanositvijo in cepljenje

clock-img

14.07.2021, 19:36

clock-img

Vrtnica8

pencil-img

5

Pozdravljene punce🙂
Mene pa zanima, tiste, ki imate težave z zanositvijo ali ste cepljene za Covid??🤔🤔

clock-img

14.07.2021, 20:19

clock-img

maca51

pencil-img

200

Zdravo,
jaz oz. midva se nisva cepila. 🙂 Nisem spraševala niti svoje G, niti osebne zdravnice, ker sploh ne razmišljam v tej smeri, da bi se cepila. Ko bova zaključila z načrtovanjem/širjenjem najine družine bom pa razmišljala v tej smeri. 🤷🏻‍♀️

clock-img

14.07.2021, 21:11

clock-img

Vrtnica8

pencil-img

5

Maca51 tudi jaz nisem spraševala, ker njihov odgovor tako ali tako poznam🤦‍♀️in tudi jaz sem enakega mišljenja kot ti😊🙂upam, da nam kmalu rata tisti plusek, ki si ga tako želimo😊🤗

clock-img

30.07.2021, 06:57

clock-img

mojcy1

pencil-img

62

Meni je ginekologinja rekla, da se po porodu lahko cepim (ne takoj)... Zagotovo pa to ni nekaj, kar se pocne v casu nacrtovanja nosečnosti in v casu nosecnosti je njeno mnenje (pa je nacelno zelo za cepljenje v splosni populaciji).. 

clock-img

30.07.2021, 12:09

clock-img

maca51

pencil-img

200

Vrtnica8 hvala za lepe želje.🤗 Tudi tebi želim, da se ti čimprej izpolni ta želja. ❤️

clock-img

06.08.2021, 21:41

clock-img

Tasykaa RR

pencil-img

246

Jaz se nebi cepila, niti po nosečnosti 😔 je še vseeno premalo preverjeno cepivo 😔 da bi se lahko videle posledice sploh če so še v planu otroci 🥰 

clock-img

19.09.2021, 12:35

clock-img

Vrtnica8

pencil-img

5

Maca51 meni se želja že izpolnila😊❤ upam, da se tudi tebi, držim pesti🍀🐞🤗

clock-img

21.09.2021, 09:04

clock-img

maca51

pencil-img

200

Vrtnica8 čestitke😊❤️ 
Nama se želja še ni izpolnila. 😢

clock-img

26.09.2021, 20:08

clock-img

Vrtnica8

pencil-img

5

Hvala maca51😊 verjemi, ko najmanj pričakuješ bo tudi tebi uspelo, samo obupat ne smeš 🤗😊držim pesti👊🍀🐞

clock-img

30.11.2021, 13:10

clock-img

sončektvoj

pencil-img

172

Jaz pa sem se že cepila 2x s cepivom Astrazeneca. Zadnji odmerek junija. Sem pa prejšnji teden zvedela da sem noseča user posted image (naravno) po daljši neplodnosti. Tak da če kdo mene vpraša, škodi pred nosečnostjo ne. Sem pa nameravala na 3. poživitveni odmerek pa ga bom pomoje spustila.

Glede na to da imajo nosečnice zmanjšan imunski odziv, bi se jaz pred zanositvijo ziher cepila, če se ne bi cepila že zaradi straha pred korono.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem