cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Težave s ščitnico po porodu

clock-img

18.07.2007, 08:57

clock-img

mojcapr

pencil-img

457

Po vsakem porodu mi ponagaja ščlitnica. Sedaj imam ful nizek TSH 0,084. Zdravnica je na dopustu, tirolog pa tudi in to cel mesec.  Tako da bolj idealno ne more biti. Nimam pojma a naj jem tablete enako dozo naprej ali ne.user posted image A mogoče ima katera enake težave?

clock-img

18.07.2007, 09:01

clock-img

Anonimen

V kliničnem je oddelek zaprt cel mesec(kolektivni dopust), vsaj po mojih informacijah.
Koliko časa je pa tvoja zdravnica na dopustu?
Jaz bi šla na tvojem mestu k zdravniku ki jo nadomešča in vprašala kaj narediš sedaj. Pomoje ti doze ne bo spreminjal in boš jedla enako kot sedaj, vsaj dokler ne pride tvoj zdravnik. V glavnem, pojdi do zdravnika ki nadomešča.

clock-img

21.07.2007, 08:53

clock-img

mojcapr

pencil-img

457

Hvala za odgovor. Sem pisala tirologu po mejlu in mi je odgovoril, res faca.user posted image

clock-img

23.07.2007, 11:58

clock-img

mami06

pencil-img

21

tudi jaz sem imela po porodu težave s ščitnico (so ugotovili šele po nekaj časa, ker sem imela težave z izpadanjem las in hujšanje). najprej so bili rezultati zelo visoki, zdaj pa so zelo nizki. pa so mi predpisali tablete. bomo videli samo, za kako dolgo (ali večno ali dokler se stanje ne izboljša). in kaj ti je doktor svetoval? naprej jej tablete?

clock-img

23.07.2007, 20:33

clock-img

Sončni žarek

pencil-img

3265

Ščitnica- bi lahko kar cel roman napisala. Zdravila jem od 18.leta-že 10let-zaenkrat doživljenjskouser posted image  in imam diagnozo AVTOIMUNI TIREODITIS. Začela sem z 1/2 tablete, sedaj pa sem na 2zjutraj in 1zvečer. Vmes so bila velika nihanja, ampak mi takrat ponavadi niso spreminjali količine zdravil.
 
Trenutno sem v 37.tednu in so mi kri redno spremljali na 14dni. Vmes so bila kar velika odstopanja....pa seveda bolezenski znaki za mojo diagnozo....
 
Tako da v vsakem primeru k nadomestnemu zdravniku- s ščitnico se ni za igrat.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem