cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Tečaj rolanja za začetnike (4 leta)

clock-img

03.05.2010, 11:16

clock-img

petruska

pencil-img

465

Ali kdo ve, katera šola rolanja poteka v Tivoliju?
Ali je še kakšna v Šiški?
Prosim vas za kakršnekoli informacije ali izkušnje s tečaji rolanja za najmanjše.
Hvala!

clock-img

03.05.2010, 11:35

clock-img

Naja31

pencil-img

5653

V Tivoliju je Lucky Luka, ampak tečaji potekao v obliki enotedenskih tećajev, en teden, vsak dan.
Druga varijanta pa je ABC šport, imajo rolerski tećaj zdaj v maju in v juniju. na različnih lokacijah po Ljubljani, tudi v Šiški.  Poglej na njihovi spletnistrani.

clock-img

03.05.2010, 12:27

clock-img

petruska

pencil-img

465

Hvala.

clock-img

03.05.2010, 20:40

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Jaz z ABC nisem bila preveč zadovoljna.

clock-img

03.05.2010, 21:03

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Lucky Luka ima tečaje po šolah in kar se tiče rolanja smo kar zadovoljni. Kar se tiče drsanja sem šla pa s froci tja enkrat samkrat - prvič, zadnjič in nikoli več.

clock-img

18.05.2010, 23:52

clock-img

Žabika

pencil-img

1397

Moja triletnica obiskuje ABC-jev tečaj, ki zdaj poteka v Dravljah in moram rečt, da sem zadovoljna s tečajem. V dveh urah se je naučila zelo veliko in na prijeten način. Tečaj obiskuje enkrat tedensko, čez teden pa lahko sami obnavljamo znanje (za dvakrat tedensko nimamo časa).

clock-img

19.05.2010, 06:12

clock-img

sanasan

pencil-img

1264

pri nas v vrtcu so organizirali tečaj jakisport. zelo zadovoljna, letos ga je naša 5letnica obiskovala že drugičuser posted image
oragnitirajo tudi po vrtcih in šolah v lj.

CARPE DIEM!

clock-img

07.09.2010, 13:16

clock-img

dps1

pencil-img

229

na šoli so bili luckyluka, pa smo bili zadovoljni, kaj so se naučili v 5 dneh. 

clock-img

17.06.2011, 23:18

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

18.06.2011, 22:33

clock-img

honey

pencil-img

2567

Naš ni hodil na tečaj pri ABC-ju, ampak pri drugem lokalnem izvajalcu, ampak se bom navezala na prejšnji post. Ko je naš hodil na tečaj, skupina tudi ni bila homogena - eni so znali več, drugi manj. Zato pa sta bili 2 voditeljici za cca 8-10 otrok, ki sta potem tudi delali z njima primerno njihovemu znanju. Pa je bil vse začetni tečaj, nadaljevalni so bili eno uro kasneje. Ampak to se mi zdi primerno za tako majhne otroke, da se jim vzgojiteljice posvetijo 100 %, saj če plačaš tečaj, pričakuješ, da bodo otroci od njega tudi nekaj odnesli. Kar pa se tiče padcev - tudi pri nas so bili, vendar so prvo uro porabili izključno temu, da so se otroci naučili padanja. Moram reči, da se jim je obrestovalo.

Zato pa bi bilo mogoče dobro, da preden vpišete otroka v tečaj, preverite, koliko vzgojiteljic bo prisotnih in kako bodo formirali skupine. Ker če bo ena sama skupina, definitivno ne bo homogena in vsi otroci ne bodo odnesli maksimalno od tečaja.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

clock-img

19.06.2011, 10:36

clock-img

november2010

pencil-img

706

IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

Jaz tudi nisem zadovoljna z ABC športovim tečajem rolanja. Skupinica ni bila homogena kar se tiče predznanja, v tečaj so združili skupaj tiste, ki hodijo 1x in 2x na teden in to se pri začetniku zelo pozna. Vaditeljica pa je raje vadila s tistimi, ki so znali/zmogli več, kot da bi pomagala začetnikom. Priča smo bili tudi nekaj grdim padcem drugih otrok.

no potem pa še dobro da nisem našega vpisala....

www.petjenaporoki.si

FB http://www.facebook.com/porocnaglasba

clock-img

20.06.2011, 12:54

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

20.06.2011, 13:12

clock-img

Doll

pencil-img

1726

SOnčica saj tako je prav. zame  osebno je čist brezeveze dajati za tečaj rolanja denar,ko ga starši sami lahk onaučimo rolat.

clock-img

21.06.2011, 08:56

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem