cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Tečaj

clock-img

17.07.2008, 11:05

clock-img

Nikica

pencil-img

278

Mene pa zanima, kolikokrat med letom tedensko potekajo  tečaji v šoli G-rega? So dolgi eno ali dve uri? Koliko stanejo? Je potrebno plačevati tudi kakšno članarino? Hvaležna vam bom za vsak odgovor, pa še napišite, kako so uživali vaši otroci v tej šoli. 

clock-img

18.07.2008, 09:12

clock-img

NATAŠI

pencil-img

3258

user posted image  .. a veš da si me prehitela in sem ravno hotela to temo odpret user posted image

jaz sem dala včeraj povpraševanje za našega malčka (dve leti bo star septembra) in bo hodil na telovadbo .. zdaj čakam da mi kaj javijo. Ta vadba je enkrat tedensko ob prisotnosti enega od staršev, cene še ne vem. Drugače je pa več vrst tečajev tako da je odvisno za kaj se zanimaš.

Zanima pa tudi mene kako ste ostali starši zadovoljni s tem programom

clock-img

31.07.2008, 13:44

clock-img

Nikica

pencil-img

278

Kaj res ni nobenega, ki bi že imel vpisanega otroka v tečaje v tej šoli? user posted image Drugače sem pa izvedela, da staneta gibalna abeceda ali žoganje okrog 400 eur, plačljivo v 4 obrokih, prvi ob vpisu. Glede na to, da imajo full zasedenouser posted image , mora biti tukaj kdo, ki bi lahko iz prve roke podal informacije, kako se imajo otroci na teh telovadbah.

clock-img

31.07.2008, 21:15

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

tukaj so nekaj o tem govorile, sicer pa je najbolje, da se na njih obrneš, link pa imaš tukaj: http://www.g-rega.si/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem