cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Tatarski biftek!!

clock-img

17.08.2006, 16:37

clock-img

Anonimen

Medonca ej jz bi ga pa tkoooooooo rada jedla....se mi že skos lušta po njem in me moj skos zafrkava.....
mmmmmmm.komj čakam......

clock-img

17.08.2006, 17:01

clock-img

A-N-J-A

pencil-img

2557

Saj kuplenga,pa da je čist svež lahko.Vsaj men je G reku da lahko.Jaz sem ga v prviuser posted image enkrat jedla.Sem si čist na tank namazalauser posted image .

clock-img

18.08.2006, 08:56

clock-img

mojcapr

pencil-img

457

Jaz ga nisem jedla, a bom sedaj ginekologinjo vprašala, če ga lahko.

clock-img

05.09.2006, 18:15

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Odvisn od tega ali ste že prišle v stik s tokso...Men je G rekla, da lahko jem tut biftek, ker sem že vse skup prebolela, pa zelenjavo iz vrta lohka tut jem, pa te zadevščne...

clock-img

07.09.2006, 17:18

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

08.09.2006, 19:26

clock-img

Anonimen

Pušenjak pravi, da tistega iz trgovine lahko, ker je tako ali tako pregledan.

clock-img

08.09.2006, 20:08

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Meni je ginekolog dejal, da ga smem jesti, ker ne vidi problema, zakaj ne. Še tisti dan je mož dobesedno letel v trgovino in jaz sem se ga nabutala. Njami............

clock-img

10.09.2006, 19:52

clock-img

lencica

pencil-img

107

Marogica ti si zakon!
Mene je pa kjub vsemu temu strah. Nebi si rada rekla, glej zaradi moje nespametnosti bo trpel otrok. Sej pretiravam, sam me je strah za user posted image .

Ne bojte se, ko vstopate v novo življenje. Vsako plemenito pridobitev spremlja kanček tveganja. Kdor se boji tveganja ne more pričakovati, da bo kaj pridobil!

clock-img

10.09.2006, 20:13

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

lencica, ne vem, česa se bojiš. Meni je ginekolog povedal, da se nimam česa bati, ker so vse vrste mesa tako zelo kontrolirane, da je verjetnost skoraj nična. PA sem ga vprašala, kaj se zgodi, če je meso vseeno oporečno in če lahko otroku škodi? Je rekel, da bi bila možnost zastrupitve (joj, se sliši groznouser posted image ), pa greš na izpiranje želodva-v najslabšem primeru. To pa se ti lahko zgodi tudi s kakšno drugo hrano-doma ali v restavraciji. Vendar pa otrok ne nosi NOBENIH posledic.

Tako, da......v akcijo in dober tekuser posted image

clock-img

12.09.2006, 18:27

clock-img

sonchica

pencil-img

423

jas sem ga med nosečnostjo jedla ker je lih biu božič pa novoleto pa se nisem mogla bremzat mi je preveč dišu da bi se mu uprla .... pa ni bloo nič narobe!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem