cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Tania ... supergice Fisher Price

clock-img

23.08.2005, 10:05

clock-img

asso

pencil-img

3700

:zmeden:Tania, kje v Italiji si kupila supergice Fisher Price in morda veš s kakšno številko začnejo

Lp asso

clock-img

23.08.2005, 10:14

clock-img

sandram

pencil-img

64

jAZ SEM JIH KUPILA PRI mASSU ZA 2.990 sit,številka 21 (samo od te številke naprej so imeli),ampak je našemu enoletniku čisto prav.

clock-img

23.08.2005, 10:22

clock-img

asso

pencil-img

3700

Na obali kar sem gledala št. 17 (moja ima očitno nogico po meni, saj jo imam jaz šele 35 številko) se ne dobi. Edino Ciciban ima nekaj malega, ampak vse se mi je zdelo pretrdo.

Lp asso

clock-img

23.08.2005, 15:27

clock-img

tania

pencil-img

118

Supergice Fisher Price sem kupila v Stari Gorici v trgovini K2 kids.
Vzela sem ji št.20, žal pa ne vem od katere št.naprej se začnejo.
Res je malo zakomplicirano najti tako majhne številke čeveljčkov, smo imeli tudi mi take probleme, ko smo ji kupovali poletne sandalce.
Kaja je namreč dva meseca nazaj imela št.16 (zelo drobna in nizka nogica), v dveh mesecih pa ji je nogica zrasla za 3 številke. Zdaj ima sicer dobro 19, sem ji pa 20 kupila (da jih ne bomo vrgli proč čez 14 dni).

clock-img

23.08.2005, 19:57

clock-img

Annny

pencil-img

4837

No, jaz sem pa prosila mojega :love:, da je šel kupit Geoxove čeveljčke št. 19, pa so tako majhen model, da jih naši punčki (ki sicer nosi 19) ne spravim na nogico. Računa nimamo več, da bi jih vrnili. Če jih katera rabi, naj mi piše, jih odstopim.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem