cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Tae bo

clock-img

23.01.2006, 20:42

clock-img

kepa*

pencil-img

1558

Pred leti je bila to zelo popularna vadba, sama sem si presnela videokasete s to vadbo. Koliko sem vadila, je seveda druga pesem.user posted image

Zdaj pa se nič več ne sliši o taebo-ju. Se še kje izvaja? In zakaj je tako hitro poniknil, prej pa tak boom?
Vam je ta vadba všeč? Da rezultate?

Letos pa bo!

clock-img

23.01.2006, 21:02

clock-img

vesna fž

pencil-img

202

jst glih juter začnem hodit.Sem pa že pred 3 leti hodila dober mesec ker več pol zarad službe ni znesl in morm reč da se je poznala sicer kg niso šli dol se mi ja malo telo oblikovalo če bi nadaljevala bi bla pomoje pravauser posted image user posted image .Mal heca ampak res je super stvar-recimo aerobika je zame predolgočasna in nezanimiva.

lp vesna

<

clock-img

24.01.2006, 01:34

clock-img

Joe

pencil-img

1321

Kaj bo?!?

Naši problemi so sanje revnih in preganjanih.

clock-img

24.01.2006, 08:09

clock-img

dory

pencil-img

8852

Jst sem hodila na tae bo pred stirimi leti, ko sem se dejansko spravla migat...ta vadba me je cist fascinirala...in ko sem zacela sem tok notr padla, da sem v treh mescih shujsala 12kg...pa se nisem kej prevec manj basala, saj je hrana moja sibka tocka...od takrat hodim na aerobiko..zal se je po tem letu zanimanje za tae bo zmanjsalo in smo presaltal na step, saj imamo v nasem kraju eno hudo dobro vaditeljico stepa...pa sem jih sprobala kar precej, a ona se obnese najbolj...in zej ze tri leta stepam :)

clock-img

31.01.2006, 17:34

clock-img

BaniT

pencil-img

57

Meni je fajn stvar, ampak mora biti družba prava. Jaz sem nehala hodit, ker so moje kolegice obupale, pa nisem več hotla hodit!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem