cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Tableti Eat Control

clock-img

10.01.2011, 19:58

clock-img

Nastya

pencil-img

152

Ali katera pozna te kapsule Wellneo - Eat Control ?? Izkušnje z njimi ??

clock-img

11.01.2011, 12:34

clock-img

miapia

pencil-img

1748

Sem prebrala, kako naj bi učinkovale tablete in kaj preprečevale. Te tablete za ala hujšanje so meni osebno en larifari. Nivo sladkorja v krvi lahko uspešno in učinkovito uravnavaš s prehrano, razna napenjanja, napihnjenosti, zaprtosti itn. pa tudi. Če se malo poglobiš za kaj katero živilo, kako učinkuje, zakaj čim manj industrijsko predelane hrane, zakaj gibanje, zakaj sokovi in podobno niso dobri, v čem je razlika med sladkorjem iz sadja in belim sladkorjem, kaj so žitarice in OH, zakaj maščobe sploh niso bav bav itd itd, potem tudi teh tablet ne boš potrebovala. In navsezadnje, zakaj sploh imamo ledvica in jetra ter mehur in kaj črevesje predstavlja in kakšno vlogo ima v našem telesu. Jaz ti odsvetujem tovrstna prehranska dopolnila, raje si kupi kakšno literaturo, kako s pravilnim prehranjevanjem in živili izgubiš telesno težo do željene in kako se sploh zdravo živi. Sploh pa, če so ti tablete opravičilo za tvoj način prehranjevanja oz. opravičilo, da lahko ješ vse, sploh pa najbolj tisto, kar je najbolj nezdravo.

_____________________________

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

clock-img

26.01.2011, 00:50

clock-img

tajda82

pencil-img

1

Jaz sem tam kupila Size Off in sem navdušena...sem pa pred tem kontaktirala tudi njihovo strokovnjakinjo za prehrano mag. Alenko Fabjančič, ki mi je posredovala tudi svoje mnenje in pojasnila tudi zakaj in kako deluje.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem