cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Tablete za pomivalni stroj

clock-img

12.02.2010, 12:40

clock-img

valerija77

pencil-img

985

Pozdravljene

Zanima me katere tablete oz. čistila uporabljate za pomivalni stroj in kako ste zadovoljne z njimi.
Hvala

clock-img

12.02.2010, 12:44

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

uf.. jst kr ene v hoferju kupm in jih mam ze full dolg casa.. sem pa supr zadovoljna z njimi! obcasno dodam se sol in mal mehcalca, ki ga pa tud v hoferju nabavm.. 

clock-img

12.02.2010, 12:52

clock-img

Zala01

pencil-img

1408

enako...hofer, pa tudi lidlove...super zadovoljniuser posted image

Rastemo in radi se imamo...:)

clock-img

12.02.2010, 13:01

clock-img

robinzon

pencil-img

500

Ponavadi hoferjeve, res se po tistih dragih tabletah od finisha posoda lepše sveti, a vseeno ne toliko, da bi dala 12 ojrov za 30 tablet. Preizkusila sem claro, dm, somat in verjetno še kakšne in še vsake so dobro pomile.

Zadnjič sem v leklerku kupila v akciji en gel od finiša in mi cela kuhinja smrdi po varekini, kadar pomivam z njim.

V evrospinu so imeli prejšni teden v akciji  njihov prašek, 1,25 kg je stalo caa 1,5€, drugače je 2 €. Če se ne motim, je na škatli označeno, da je za 40 pomivanj. Se mi zdi cenovno ugodno in tudi pomije dobro, pa še sam ga lahko doziraš. Ima zelo posrečeno narejeno, tako, da prašek enostavno direkt doziraš v predalček na pomivalcu.  Pred desetimi, petnajstimi leti so bila skoraj vsa pomivalna sredstva v prahu, potem pa so tablete prevladale. Tiste, ki dajete v pomivalec trdo tableto jo enkrat prepolovite in  boste ugotovile, da pomije ravno tako kot cela.

clock-img

12.02.2010, 13:02

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

gel od calgonita mi je boljši od tablet

clock-img

12.02.2010, 14:37

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

12.02.2010, 14:40

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

12.02.2010, 17:37

clock-img

enea

pencil-img

2440

Jaz uporabljam hoferjeve, alio, jih je 70 tablet in jih imam res za dolgo, ker peremo lahko vsak drugi ali tretji dan user posted image   v ponedeljek je v akciji tudi sredstvo za čiščenje pomivalca in je tudi cenovno ugodnejši (2 kom, 2,70€), kot pa calgonit( je verjetno že čez 5€- ne vem,ker sedaj kupujem samo v hoferju (ali mullerju), pa ravno tako dobro opere stroj, kot tisti ki so 3xdražji user posted image

clock-img

12.02.2010, 17:40

clock-img

enea

pencil-img

2440

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

ker perem na kratkem programu, se Calgonitove sploh niso stopile in sem dolgo uporabljala gel (Calgonit ali Somat). zdaj sm odkrila zelene DM-ove tabletke in so super!

to ti pa verjamem sem imela isti problem, samo da sem jaz šla v hoferuser posted image

clock-img

12.02.2010, 18:12

clock-img

noranate

pencil-img

2143

definitivno gel, je pa calgonit , včasih tud finishuser posted image

clock-img

12.02.2010, 21:40

clock-img

valči

pencil-img

2344

Že lep čas hoferjeve Alio.Zadovoljna.
Nisem pa vedela,da imajo sredstvo za čiščenje pomivalca,ker to sem pa vedno kupila Calgon.Bomo navbavili v Hoferju,če bomo našli.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

clock-img

12.02.2010, 22:27

clock-img

enea

pencil-img

2440

IZVIRNO SPOROČILO: valči

Nisem pa vedela,da imajo sredstvo za čiščenje pomivalca,ker to sem pa vedno kupila Calgon.Bomo navbavili v Hoferju,če bomo našli.

Saj ga nimajo v prosti prodaji, samo kadar so v kakšni akciji, predvsem za reklamouser posted image

< Sporočilo je popravil enea -- 12.2.2010 22:28:18 >

clock-img

12.02.2010, 22:33

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Calgonit gel - ta moder. user posted image user posted image user posted image

Sem pred leti uporabljala tudi cenejše praške in tablete, pa sem se naveličala, da sem morala po pranju še skoraj vse lonce na roko poribat.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

clock-img

12.02.2010, 22:34

clock-img

MTFP

pencil-img

689

Mi imamo tudi Hofrove ali Lidlove. Občasno sol dodam. Čistim pa kar s kisom. Vsake toliko zlijem notri kis pa dam praznega prati (tako nam je serviser svetoval) pa se res obnese, no...

clock-img

13.02.2010, 14:04

clock-img

s.

pencil-img

639

Jaz bi kake ekološke tbl nabavla, če bi vedla zanje...

clock-img

13.02.2010, 22:58

clock-img

Gina

pencil-img

12402

IZVIRNO SPOROČILO: s.

Jaz bi kake ekološke tbl nabavla, če bi vedla zanje...

Ekološko lahko zmešaš: citronsko kislino, sodo in boraks na dno stroja, pa dodaš sol tja kamor se sol da v stroj in kis tja, kamor se da tekočino za sjaj, pa opere čist fajn. Če boš hotela točen recept, ga bom poiskala. Edini problem je, da boraksa ne dobiš več v kaliji, niti v merkurju, ne v mavrici, v lekarni je pa blazno drag. Če katera ve, kje bi se ga dobilo, lepo prosim za informacijo. Tale mešanica čist ok opere. Sem večkrat sprobala. Zdaj mi je pa boraksa zmanjkalo.

Drugače jaz uporabljam razsut prašek. Tablet ne uporabljam že dolgo časa ne več. Mi ne potegnejo. Kemija na kvadrat, še hujše kot sicer.

clock-img

13.02.2010, 23:00

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

13.02.2010, 23:29

clock-img

Gina

pencil-img

12402

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Če katera ve, kje bi se ga dobilo, lepo prosim za informacijo.

boraks je res za vse zivo prat, ne samo za posodo... (iz babicine skrinje) ampak res - kje ga dobit?

Ja, res je, ker je razkužilo in topilo in kaj vem kaj še vse.... no, katera ve kje ga prodajajo?

clock-img

14.02.2010, 07:33

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Uporabljam Calgonit gel.

clock-img

15.02.2010, 13:57

clock-img

TopsiT

pencil-img

84

Uporabljam hoferjeve  tablete, ker pa imamo ta mali pomivalni stroj 45 cm širine uporabim le pol tablete. Opere super, tableta pa se stopi v 99%. Sol uporabljamo od DM in gle za lesk, kadar se spomnimo ga kupimo, prav tako v DM, kr njihovo firmo. Z vsem sem zadovoljna.

Lp

clock-img

15.02.2010, 14:23

clock-img

enea

pencil-img

2440

IZVIRNO SPOROČILO: enea

IZVIRNO SPOROČILO: valči

Saj ga nimajo v prosti prodaji, samo kadar so v kakšni akciji, predvsem za reklamouser posted image

V četrtek, 18.2., imajo v hoferju akcijo za pomivanje oz čiščenje pomivalca, sol in tekočino za lesk.

clock-img

02.03.2010, 08:50

clock-img

dana

pencil-img

1395

2 leti sem uporabljala Calgonit gel. Zdaj sem pa kupila (da sprobam) tablete. In se mi zdi, da krožniki in kozarci, ki imajo kake nalepke gor al poslikave, izgubljajo barvo, tako da ne vem če ne bom šla nazaj na gel.

clock-img

11.02.2011, 17:25

clock-img

Stripy007

pencil-img

13

Sicer malce stara tema, ampak pred kratkim sem naletel na nemški test tablet za pomivalni stroj. Mogoče bo še koga zanimal. Dolgo časa smo uporabljali Calgonit Max in 1, ki je sicer pomil kar dobro, ampak so bile na posodi po pomivanju sledi kapelj od tablete. Vmes smo poskusili še neke eko tablete iz Mullerja, ki pa so pomile precej slabo.

V nemškem testu so najboljše Somat 9 (dokaj drage), takoj za njimi so pa Lidlove W5 All-in-1, ter DM-ove Multi-Power Revolution in Multi-Power 5. Zdaj uporabljamo DM-ove (40 tablet 3.95€) in smo zelo zadovoljni. Hoferjevih tablet na testu ni bilo, Calgonitove pa so dobile oceno zadovoljivo (11. mesto).

clock-img

11.02.2011, 17:33

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: valerija77

Pozdravljene

Zanima me katere tablete oz. čistila uporabljate za pomivalni stroj in kako ste zadovoljne z njimi.
Hvala

kupujem v Mullerju calgonit in sem ful zadovoljna user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

11.02.2011, 19:32

clock-img

zvezdica_1

pencil-img

376

DM-ove Multi poer revolution tablete, nekje 4€ za 40 tablet... ne opazim razlike med finishovimi in temi... razen v denarniciuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem