cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ta nove vztrajne ... 7.dan(OH)

clock-img

12.11.2006, 10:52

clock-img

mala Tinka

pencil-img

185

Dan!

Ka a nas je Martin čisto zdelal? Ni skoraj nobene tuki gor.

Jaz sem včeraj preživela otroško žurko brez grehov - uprla sem se celo sadni torti user posted image , ki je izgledala slastno (moja 10 mesečnica jo je pojedla cel kos user posted image  ).

Danes pa smo povabljeni na kosilo, tako da ne vem točno napisat, kaj bo na jedilniku. Me je pa gostiteljica vprašala, kakšen dan imam danes in bo nekaj skombinirala še zame.

Bo pa zvečer en kos tortice in pa seveda malo čokolade.

Ne morem verjet, kako uspešno se upiram čokoladi. V časih pred dieto je vsaki večerji sledila vsaj še ena Ritter Sport s celimi lešniki. Sploh ne izgleda, je pa čisto zares 100 gramska. Potemtakem sem v enem tednu pojedla več kot 700g čokolade. user posted image

Nič, bodite pridne, potem pa se še kaj beremo!

clock-img

12.11.2006, 13:04

clock-img

Anonimen

Včeraj sem lepo zdržala,z nekaj mandarinicami več čez dan,pa vseeno-to ne jemljem kot greh.

Danes pa sem/bom papcala:
zajtrk:1 jabolko
kosilo:mlinci+solata
večerja:nekaj njamsi,njamsi-bom vrjetno koga zvlekla v slaščičarno

GREMO NAPREJ!!!

clock-img

12.11.2006, 20:19

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Pokorno javljam svoje grehe:
Za sadni dan se nisem uspela upret piškotom, prav tako ne včeraj torti. Prav sram me je. Danes pa sem pozabila (ampak res pozabila) zajtrkovat, za kosilo sem jedla le suhe mlince in zeleno solato, zvečer pa par žele bombonov in 3 maslene štručke. No, današnji dan je še kar.

Punce, lepo vas prosim, dajte me skregat, ker se sama ne morem kontrolirat pri sladkarijah. Sicer si ne zslužim, da sem z vami.

_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

12.11.2006, 20:42

clock-img

trixi

pencil-img

741

Čau

A naj napišem...ma ja bom
včeraj sem totalno zabluzila-sem zamešala dneve,kako mi je to ratalo ne vemuser posted image -in pol sem rekla kamor gre štrik nej gre še bik in sem jedla malo mešano.Danes zjutraj pa presenečenje minimum kg od celga tedna,ker jaz se tehtam vsak dan- in to večkrat na dan.In od silnega navdušenja sem danes brez slabe vesti še za kosilo lazanjouser posted image ,ma jo je user posted image naredil tko dobro.

Jutri se pa začne na novo in jaz sem med tednom fuuuul bolj discplinirana in bom samo sadje pa za kočerjo zelenjavno juhico,tako oprano zelenjavouser posted image

primorski pozdrav

clock-img

12.11.2006, 20:58

clock-img

trixi

pencil-img

741

lelaval,

ma daj ne se sekirat pol boš pa še bolj iskala sladko.Če bi ti vedla kakšna doza cukra je v mojem kafetu vsak dan 4x,5x na dan,joj,meni mama pravi da žlica pokoncu stoji.Sam probej da boš bolj poredko grešila,pa ne pozabi na obroke in pij dosti vode,ta se mi zdi da kar odplahne grehe
Zgleda da sva že dve take sladko odvisne se bova pa še dodatno vzpodbujaleuser posted image

clock-img

12.11.2006, 21:14

clock-img

Anonimen

Jaz sem sicer chocolate-addicted, ampak do sedaj mi je še nekako uspelo. Sem si pa danes privoščila vročo čokolado s smetano. Mljask.

A ima katera že problem z alergijo? Jaz sem vsa pikasta. Bom morala še več jedilne čokolade pojest.user posted image  Jupiiii!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem