cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

TUT - 5.DAN

clock-img

27.01.2006, 07:44

clock-img

NINA1

pencil-img

144

Jupi, danes pa spet hrana user posted image .
kako ste zdržale, jaz sem user posted image , čeprav težko ampak sem.
danes pa beljakovinski dan:
Z:pomaranča
K:sir, jogurt in kruh
V:solata in sir, ter kruh
malico ponavadi izpustim.
še malo pa se bomo tehtali(kdaj pa bi se user posted image )

lp

clock-img

27.01.2006, 07:58

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Nina en velik aplavz, ker vztrajaš - in to sama.user posted image

clock-img

27.01.2006, 08:07

clock-img

trojči

pencil-img

462

Dobro jutro!

Ti bi se že tehtala? Jaz se še ene tri tedne ne bi.user posted image user posted image  Ne, praviloma se tehta enkrat na teden, torej osmi dan zjutraj. Jaz sem pa itak vsak dan petkrat na vagi, kile nikamor ne grejo, hmmm...user posted image

Včeraj nisem bila lačna, ampak...................................., vedno mora biti neki ampak user posted image , dvakrat sem se prekršila, prvič ob petih, ko mi je postalo slabo in drugič ob devetih, ko sem se tu za računalnikom začela tresti. Pri dvajsetih, petindvajsetih letih sem brez vsakih problemov zdržala dijete z veliko manj hrane. Zdaj imam pa veliko več kil in let, hujšala bom, koliko bom lahko, ups, zmočla sem se, stisnila sem potrdi,user posted image  skratka, v vsakem primeru se bom trudila še naprej.


Mi bomo danes piščanca, zadnjič je bil v Mercatorjevem katalogu en fajn recept, bom kar po tistem naredila.user posted image

< Sporočilo je popravil trojči -- 27.1.2006 8:11:41 >

clock-img

27.01.2006, 08:10

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

user posted image user posted image Le tako naprej. Saj bo šlo, potrebno je le vztrajati.

clock-img

27.01.2006, 08:10

clock-img

NINA1

pencil-img

144

ne sej se nebi tehtala(še nisem nič stopla na vago) ampak enkrat na teden se pa bom, tako da se bom v torek zjutraj.user posted image .
upam da ne bom preveč grešila čez vikend,pripravljam kosilo v soboto in nedeljouser posted image , bom probala zdržat brez grešitev.
lp

clock-img

27.01.2006, 08:11

clock-img

NINA1

pencil-img

144

o hafi, si prišla malo pokukat še k nam-lepo.
kako pa gre tebi?user posted image

clock-img

27.01.2006, 09:47

clock-img

Udb

pencil-img

5380

ojla, tudi midva še vztrajava! ;)

Mož je bolj priden, jaz pa malo grešim, ker drugače ne zdržim!

Danes bomo jedli meseka pa paradižnik.

Aja, tehtanje - v ponedeljek!

< Sporočilo je popravil Udb -- 27.1.2006 9:53:12 >

clock-img

27.01.2006, 19:45

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Ojla.

Nina, nisi sama, jaz sem s tabo!!
Tehtala bi se pa enkrat drug teden, da bosta vsaj dva cikla naokoli. Kaj pa če bi se tehtale npr. vsak torek, kakor odločne? user posted image  

Ja, danes pa HRANA! Zajtrka ne bom pisala, itak ni tako raznolik. Za kosilo sem pa jedla hudo dobro ribo in zelnato solato. Za večerjo pa pašteto. Kaj čem, kosilo jem v službi in je težko doma pripravit enako, brez da si vnaprej pripravim sestavine. Pa saj nič hudega.
Sem pa spila danes prekomerne količine bele kave. Sem izkoristla dan, ko lahko pijemo mleko. user posted image user posted image

clock-img

28.01.2006, 07:03

clock-img

Maja0505

pencil-img

168

Živjo

Nina 1 nisi sama. Tudi jaz hujšam s tabo, le da nimam časa po netu se sprehajat in klepetat, ter se vzpodbujat. V službi ni časa, doma otročki, mož, gora perila....user posted image  No se bom potrudila, da bom večkrat pokukala, kako ti gre. Jaz sem do zdaj bila še kolkr tolk disciplinirana. Kar se pa tiče tehtanja, pa se lahk tehtamo v torek, tako kot odločne. Bo več vzpodbudnih - kilogramčkov od odločnih nama pomagalo, da se bova tudi midve držali. Pa ta dan bom ziher na netu.
Lp

Pa drž pesti, ker grem dons na rojstni dan. Pač ne bom nič jedla. Al pa sam kumarce.user posted image user posted image user posted image
LP

clock-img

28.01.2006, 08:49

clock-img

Boni3

pencil-img

459

Jest se tut držim,ne prekrškam,mal edino,ker popijem kavo z maaal mleka.user posted image Sicer pa gre cool.Se sploh ni grozen.Jest sem za tehtanje v torek,kot odločne,ker se mi 1krat na teden zdi fino.Dons sem mela mesek,hrenovko pol pa tune.Njammmmi.user posted image mi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem