cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

TUT - 27.dan

clock-img

18.02.2006, 07:15

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Pozdravljene, punce.

Pa je spet OH dan, saj kar hitro teče.
Res se vodni dan približuje, ampak ne vem,če ga bom imela. Ravno na ponedeljek pade in že sadni dan v službi komaj preživim, kaj šele vodni. user posted image

Kaj boste danes papcale?  user posted image

clock-img

18.02.2006, 08:09

clock-img

*pepelka*

pencil-img

1225

Če boš že danes razmišljala o tem, da dneva ne boš zdržala, potem bo pa res težko. V glavi razčisti, reci si, da bo šlo, pa ti bo zagotovo uspelo. V službi še toliko laže, saj ne boš imela druge hrane na izbiro.

clock-img

18.02.2006, 08:47

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Mogoče, če ne bi delala v vrtcu, tako pa imamo hrane dovolj cel dan - od zajtrka do popoldanske malice. user posted image

clock-img

18.02.2006, 11:40

clock-img

Anonimen

jaz sem bila 100000% da ga ne bom zdržala.. pa je šlo čist lahko.. res..user posted image  nisem bila nič lačna, razen ko se mi je začel želodček oglašat sem si skuhala čaj- tok da je bilo nekaj toplega.

pa tud pol sem pričakovala, da bom drug dan lačna k volk, pa nisem bila tud mal ne.. bi kamot še en dan zdržala sam na vodi..

sam pogumno..user posted image

clock-img

18.02.2006, 15:50

clock-img

Maja0505

pencil-img

168

Jaz sem najprej bila čist prepričana, da bo vodni dan v torek. To bi bilo dobro, saj sem v službi do 17.00. Zdaj pa vidim, da je v ponedeljek, pa ne vem, kako bo. Želim si, da bi ga zdržala, enkrat sem ga že  prej v prejšnjem hujšanju, ko sem zdržaja en mesec. Sam sem bila tokl razočarana, da nisem zgubila nobene kile, pa še lunina mena je bila.user posted image  Tako da se ga nič ne veselim.

Danes sem za kosilo jedla makarone in zelenjavo, polito z gobovo omako, pa rdečo peso.user posted image   Tolk je bilo dobro.user posted image

Zvečer bom pa košček tiste čokolade z mehurčki, sam ne me kregat, ker ni jedilna je bela.user posted image

clock-img

18.02.2006, 18:47

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Čer!

Jaz pa ne hujšam več user posted image  Sem prišla do željenega cilja.user posted image No, ker mi tak način prehranjevanja paše, bom še ločevala, samo ne bom več gledala kateri dan je! Kakor mi bo pasalo! Pridne bodite!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem