cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

TUT - 18.dan

clock-img

09.02.2006, 08:15

clock-img

Maja0505

pencil-img

168

Živjo
Kje pa ste vse? nič niste javile, kako se vam kilogramčki topijo. user posted image  Kaj ste obupale? Naj se sama hvalim?user posted image  No sej bo šlo kr vstrajajte. Tud če se mal pregrešite, dejte kr nadaljevat, saj se včasih kljub prekrškom daleč pride.

Danes bomo jedle škrobne jedi. Torej jaz bom za kosili repo in krompir.user posted image  user posted image No mogoče bom kaj drugega, vendar se mi blesavo zdi, da bi vsak škrobni dan jedla riž.
No, držte se in sporočte kej rezultate, da si mal čestitamo. Jaz mam že tako luštn trebušček(kr kopni).user posted image  Sam mal je preveč mehak, bo treba še mal trebušmjakov začet delat.

LP

clock-img

09.02.2006, 08:25

clock-img

lin

pencil-img

2504

Jaz morem priznat da sem včeraj spet grešila ,ampak smo šli na smučanje in se ni dalo glih po pravilih držat,sem mogla malo(beri eno celo)milko za moč popapatuser posted image tehtamo pa se v torek spet ne,jaz sem imela v torek cca.2,5 kg minus bomo vidli kaj bo naslednji torek glede na to da sem v nedeljo in včeraj fajn grešilauser posted image .
Kakšni so pa bili kaj rezultati pri drugih po 2 tednih(prejšnji teden)?

clock-img

09.02.2006, 08:39

clock-img

trojči

pencil-img

462

2,5 minusa v enem tednu ali vse skupaj?

clock-img

09.02.2006, 16:38

clock-img

Boni3

pencil-img

459

Ja matr vola ženske,jest sem se pa že res zasekirala zaradi teh kil.Vse govorite o minus 2,3 kilah jest pa 1,1.5kg.No sej neki je ,ampak...haloSem kr malo žalostna,pa tko sem se že v enih cool kopalkah vidla....user posted image Če bo šlo tko naprej ne bom nikol 10 kg shujšala do maja.Mah sej bo....user posted image

clock-img

09.02.2006, 19:30

clock-img

lin

pencil-img

2504

Vse skupi 2,5.Čeprav meni jih je ful reklo da se zna zgodit da se drugi in tretji teden vstavi in se nič nepremika pol pa se začnejo kr topit,upam!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem