cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

TUT - 14.dan!!!!

clock-img

05.02.2006, 09:45

clock-img

Udb

pencil-img

5380

Pa kej ste vse sohujšarice?! user posted image  Ne mi rečt da ste že obupale???

Danes je Š dan! Nimam nobene ideje - verjetno bo krompir + zelenjava, sm še ne vem na kakšen način.

clock-img

05.02.2006, 11:22

clock-img

lin

pencil-img

2504

Evo me!Ta teden sem bla pridna in nisem nič gulfala,zato pa bom danes,dobimo obiske in bom naredila lasanjo pa se bom malo pregrešilauser posted image ,bom pa za večerjo samo sadjeuser posted image .
Kdaj je že tehtanje?V torek?A je ree da se gre drugi teden ful malo dol ali nič in pol po tretjem ali četrtem tednu se kg kr topijo?

clock-img

05.02.2006, 12:50

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Verjetno je res, da se po začetku kg mali ustavijo, ker na začetku gre ven predvsem tekočina, potem se šele začne resno topljenje maščobe. user posted image  Sam ne vržt puške v koruzo!

Jaz sem pa že pojedla zelenjavno rižoto in veliko zelene solate s koruzo. Njami, kako je bilo dobro. Zdaj greva pa z user posted image  na sprehod na bližnji hrib. punce, a kej migate, kej telovadite? Izven postelje, mislim. user posted image user posted image user posted image
Jaz komaj čakam, da bo malo lepše in toplejše vreme, da bom lahko ves čas hodila. Hoja je zakon! user posted image user posted image

clock-img

05.02.2006, 18:46

clock-img

Maja0505

pencil-img

168

evo še mene
Tudi jaz sem danes pečen krompir ( malo na oljuuser posted image ) pa solato.
Zdejle me ful grabi, da bi kaj pojedla, pa si krompirja še enkrat ne grem pečt. Bom verjetno kr sadje, pa mal zelenjave mi je od kosila ostalo in jo bom spasirala in spila.
Ta teden, ki se končuje je bil zame  super, saj nisem nič grešila ali vsaj zavestno ne. Me zanima, kaj bo v torek pokazalo. user posted image  Verjetno bo v sredo še boljši rezultat, saj je v torek sadni dan.

Tudi moja mami je začela hujšat po tej dieti, pa ima v treh tednih 5kg manj user posted image . Bravo mami. Tako zdaj skupaj hujšamo in se vzpodbujamo. Fajn je, če nisi sam.
LP

clock-img

05.02.2006, 23:54

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Maja0505 poskusi pomfri speč na peki papirju v pečici. Je ful dober, le peče se dalje, kot v olju.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem