cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

TUT

clock-img

08.02.2006, 10:07

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Pozdravljene, sotrpinke.

Kako ste kaj in kako so vaše tehtnice? Ste že postale prijateljice'? user posted image user posted image user posted image

Danes je spet mesek na sporedu. Ampak meni ta dan sploh ni všeč, ker ne maram mesa in mesnih izdelkov, pol se pa švercam s sirom in jajci ali pa kakšna hrenovka še gre in ribja pašteta. Samo kaj, ko nikoli ne vem,če lahko jem kruh zraven?? user posted image  V bistvu naj bi se prva dva dneva jedlo po en košček kruha. Ampak kruh je ja OH! Tako da sem v dilemi.
Prosim svetujte!

clock-img

08.02.2006, 10:55

clock-img

Maja0505

pencil-img

168

Evo pojasnilo....kruh lako samo mora bit polnozrnati in en košček/kos (tako piše v knjigi o tej dieti)
jaz ga samo en kos tisti dan, ko ni OH, napr. če kaj namažem nanj, zraven mesa in zelenjave ga pa ne jem ali zraven krompirja tudi ne, ker mi ne paše.
Lp

aha še to jaz bom danes jedla pražena jetrca no zraven bom pojedla en majčken košček polnozrnatega kruha, ker drugače ne morem jest  jetrauser posted image  

clock-img

08.02.2006, 14:00

clock-img

Boni3

pencil-img

459

Men teža po vagi ne gre bistveno dol(tko med 1-1.5 kg od začetka),ampak po cm se pa že kar pozna.Prbl.5 cm okrog pasu.To se mi zdi pa cool. Je pa res,da sem opazila na vagi (taka za maščobe in procente vode v telesu)da sedaj ko takole jem imam vedno precej višji delež vode in manjši maščobe,kot sem imela prej.To je pa tut neki a ne? Dans za kosilo sem mela pišanca in korenje,pa olive mnjack.Za večerjo pa ne vem kaj bom,če bom kaj,ker sem se zdele ful najedla.

clock-img

08.02.2006, 14:07

clock-img

t_t_y

pencil-img

549

Ojla, jaz sem sicer pri odločnih, pa ko sem tole o kruhu prebrala, ti bom napisala svoje mnenje.
Jaz kruha nisem nikjer jedla zraven (tudi tam kjer ga lahko), ker se mi zdi da če že ločujem živila, potem tud mali košček kruha ne paše zraven. Sem si pa na OH dan enkrat namesto pice ali česa podobnega privoščila kruh namazan z ajvarjem (pogret), zraven pa bučke. Glede na to, da se na tehtnici v teh 36 dneh pozna 9 kg, očitno nekaj že delam prav.

pozdravček

clock-img

08.02.2006, 16:47

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Sem vam malo favš. Me imamo danes le sadje na sporedu. user posted image

clock-img

08.02.2006, 17:00

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

t_t_y, saj delaš prav! Jaz sem tudi lani, ko sem se v nulo držala diete, shujšala 12 kg v 2-h mesecih in sploh nisem jedla kruha. Ampak je bilo poletje in se mi zdi, da je poleti lažje hujšat.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem