cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

TUT- 24.dan

clock-img

15.02.2006, 09:15

clock-img

Maja0505

pencil-img

168

Po včerajšnjem sladkem dnevu, ki sem se ga seveda držalauser posted image , sledi sadni, ki se ga pa tudi bom!!!!user posted image user posted image user posted image
Sem včeri mal gledala, kolk so odločne shujšale po enem mescu, pa so večinske številke tam od pet kilogramov ali pa še več.user posted image  No me seveda nismo odločne, zato nimamo tolk kil manj, kot odločne, samo se pa bomo TUT me potrudile al ne????
LP

clock-img

15.02.2006, 09:25

clock-img

Anonimen

No, da vidim, kako boste pa danes grešile.user posted image  No, katera bo prva?

clock-img

15.02.2006, 09:52

clock-img

Maja0505

pencil-img

168

Veš da ne bomo grešile.user posted image  Se bom že zaradi tebe potrudila, da se mi ne boš smejala.user posted image

Ej Splišni nekaj bi te vprašala. V prejšnji rundi, ko si hujšala, si kar nekaj shujšala, če se prav spomnim. Ali je res, kot nekateri pravijo, da se po končani dieti zrediš, če ne ločuješ več. Si kej kilogramov nazaj dobila?




clock-img

15.02.2006, 09:58

clock-img

Anonimen

Jaz sem prepričana, da dobiš vse nazaj in še kakšnega več, če nehaš ločevat. Ne verjamem niti slučajno v spremembo metabolizma, vsaj mojega ne.
Tako da sem jaz še naprej ločevala in sem šla po dieti še eno kilo dol, sem imela izgleda še zalet, potem pa kakšno kilo nazaj gor. In ker sem kar naprej nekaj jedla, sicer po cel dan npr. beljakovine, ampak res na vsakih 10 minut nekaj, se mi je zazdelo, da mi je zadeva malo ušla izpod kontrole, tako da sem se po dveh mesecih kar lepo nazaj na dieto spravila. Zdaj upam, da bo šlo še kaj dol, kakšni dve kili je šlo v 14 dneh, pa upam na še kakšne 3. Potem pa bi se rada počasi lotila Montignaca, ampak ga moram prej naštudirat. Tisto bi bilo dolgoročno še najbolj zdravo, se mi zdi.
user posted image

clock-img

15.02.2006, 10:17

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Se bom še jaz mal vmešala. Jaz sem tudi dala skoz celih 90 dni in veliko shujšala. Po dieti( končala sem jo 15 januarja) sem zgubila še 2 kili. Ampak se ne držim skoz po pravilih. V bistvu se ful nažiram s čokolado. Zjitraj obvezno začnem z njo, potem skoraj obvezno še zvečer. Pri koslilu pa koker kdaj....včasih ločujem, včasih ne.....večkrat ločujem kot ne.
Pa zadnje čase res zvečer nekaj sladkega jem.

Ampak skoz pa nadzorujem težo...vsako jutro na vago, da ne bi bilo kakih presenečenj. Dokler se mi čokolada ne maščuje, je ne damuser posted image
Sicer pa kaj jaz vem...tudi ne verjamem ravno v spremembo metabolizma. Sicer pa pri vsakem drugače. Je pa gotovo, da če se začneš prenažirat, da se boš nazaj zredila. Mislim, da so najbolj škodlive tiste razvade, da se cele dneve nekaj melje. To najbolj škodi. Bolje pač 3 obroke, četudi so ti večji in ne ločevani, kot mletje cel dan.

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

15.02.2006, 10:23

clock-img

Maja0505

pencil-img

168

Montignacova metoda je opisana v knjigi Jem, torej hujšam? Ali nekaj takega. Sem si že mislila sposodit knjigo.

Sicer pa moj največji problem je ta, da obožujem hrano. Moje največje veselje je, če jem. Še dobr, da nisem prav fejst debela. Ni mi preveč za sladkarije, najraje imam meso in najrazličnejše priloge..... O šit sem že o hrani začela razmišljat. Kako bom pa zdržala danes sam s sadjem, če že ob pol enajstih o hrani sanjam.user posted image
Eh, sej bo. 

clock-img

15.02.2006, 10:34

clock-img

Anonimen

Maja, jaz sem čisto ista. Kot bo to o hrani jaz napisala.user posted image   Samo s to razliko, da sem jaz resnično bila DEBELA. Včasih nisem bila, potem pa zadnja leta skozi bolj in nazadnje že ZELO, ZELO.
Cukrček, tudi meni je po končani dieti nenormalno pasala čokolada, pa je prej nisem nikoli oboževala. Zdaj pa sem si jo prav basala v usta. Pa se mi zdi, da al bini tudi. Čudno.

clock-img

15.02.2006, 12:43

clock-img

lin

pencil-img

2504

Oj punce,da se še jaz malo oglasim.
Danes je sadje na jedilniku ,za zajtrk sem pojedla banano in jabolko za kosilo pa bom celo konzervo ananasa pol pa sadje sadje in sadje upam da res ker sem zdaj par dni pošteno grešila še dobro da teža stoji no od začetka do danes - 2 kguser posted image no še 2-3 pa bo!

clock-img

15.02.2006, 17:46

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Halo  user posted image

Evo mene GREŠNICA! user posted image  Ja, danes je samo sadje. V službi sem nekje po 4.banani odprla omaro in vzela ven piškotke, take trde, ki jih drugače nikoli ne jem user posted image  Ene 5 jih je padlo v želodec. Zdaj sem pa doma pojedla še eno zelenjavno juhco. Tako, bo pa še kaka pomaranča padla in to je to za danes. user posted image

Da vam povem glede časa, ko bo konec diete. Najbolje je še naprej ločevati in paziti na čas med obroki, ta je zelo pomemben. Ko sem lani fuuul shujšala, sem po koncu ločevala še kakšna dva meseca in so se kg držali svojega mesta, potem pa sem postala srečka user posted image  in sem jedla in jedla in jedla. Dobila sem nazaj polovico kg, pa sem se res basala! Tako da malo je treba pazit, pa bo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem