cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

TELEVIZIJA

clock-img

03.09.2004, 17:49

clock-img

monika2004

pencil-img

104

Imam eno vprašanje! Ali vsi otroci tako radi gledajo televizor ali samo moj. Star je dobre tri mesece in to bi rad gledal non-stop, če bi ga postavila pred TV bi bil cel dan tih in gledal!!!

clock-img

03.09.2004, 17:51

clock-img

dory

pencil-img

8852

Moj je star stiri mesece...prej je bil non stop jok in stok ce sem ga odlozila, zdej k je pogruntal risanke, se posebi telebajske, tako vristka, se smeje in krili z rokicami in nogicami, da ga je prav zanimivo gledat...ceprav mi mnogi to odsvetujejo...imam isti problem

clock-img

03.09.2004, 17:51

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Ja, mislim, da kar vsi. Naša se je lahko najprej full drla, ko pa si jo dal pred TV, pa je bila v trenutku mirna. Si lahko skakal okoli nje kolikor ti je pasalo, pa se ni premaknila.
LP,
Mojca:rozica:

clock-img

03.09.2004, 17:52

clock-img

Drejči

pencil-img

75

Živjo,
sama svojih še nimam,...ampak imam pa kolegice, ki imajo svoje:duda: in tudi oni bi kar non stop gledali TV:)- Očitno jim je to full zanimivo, je nekaj novega in skos se kaj premika,..zgleda jih to tako privlači:)
Seveda pa za take malčke to ni priporočljivo, da gledajo TV,...
:love:

clock-img

03.09.2004, 18:11

clock-img

monika2004

pencil-img

104

Sam ne vem kaj bi bilo lahko narobe. Slaba vidlivost je itak dedna a mislite da ne? To si jaz tko razlagam sej lahko da nimam prav. Res da ga ne bom postavila pred TV pa bom rekla zdej pa glej ampak če glih slučajno tam sedi....

clock-img

03.09.2004, 20:14

clock-img

malika

pencil-img

3199

naš je sploh ne gleda, pa jo imam prižgano cel dan. Mogoče pa ravno zato?:zmeden:

clock-img

03.09.2004, 20:24

clock-img

ninca

pencil-img

995

oh nič čudnega zara tudi skoz gleda tv ali računalnik!!!

se vidi da so vsi otroci :sloncek:

clock-img

03.09.2004, 20:29

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

....ja res nasa :duda: Zara sam gleda skoz kje bo lahk TV ujela al pa comp,tko da... ja pomoje vsi!!!

papa

clock-img

03.09.2004, 21:50

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

David tudi. Sicer je ponavadi nimam prižgane, če pa grem k mojim domov ali kam na obisk, potem pa obvezno. Sploh kaki tenis ali plavanje..v glavnem šport. Čisto po meni.:)- Ja, računalnik pa je res ves dan prižgan in to pa ves čas pogleduje v tej smeri.:)-Ima tudi svojo tipkovnico, s katero lahko dela kaj hoče.

Lp:miska:

clock-img

03.09.2004, 21:53

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

mehurcica.....sem vidla da ma tipkovnico...:)-:)-
Drgac je pa Zari cist vseeno kaj je sam da se gleda!!!
ampak ne dam...

papa

clock-img

03.09.2004, 22:08

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Hihi:)- je faca ne!?:sloncek:

clock-img

04.09.2004, 00:46

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Ful dobra ideja, se sploh ne bi spomnla! Mogoče jo pa tud mi zrealiziramo! :)-

clock-img

04.09.2004, 10:32

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

ja mehurcica, full dobr posnetk,res je facko....
:(( od smeha kadar ga gledam...

papa

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem