cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

TBC v LJ porodnišnici

clock-img

10.09.2010, 17:13

clock-img

zaspancek1

pencil-img

929

clock-img

10.09.2010, 17:51

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

In to bo pomembno za koga?

clock-img

10.09.2010, 17:54

clock-img

zaspancek1

pencil-img

929

Zame in mojega otroka. OK?

clock-img

10.09.2010, 17:55

clock-img

ona

pencil-img

3685

IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa

In to bo pomembno za koga?

Če bi bila jaz na njenem mestu,bi me tudi skrbelo,kaj tebe ne bi?

clock-img

10.09.2010, 18:00

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

ne,me ne bi,ker če bi že lepila kakšen link bi si tudi prebrala in verjetno tudi videla stavek ,kjer je obarvan črno --) ne moreš verjet kaj tam piše user posted image Če je pa tako težko vtipkati telefonsko številko,potem se pa bog usmili.  
Ne ,ni ok. Pokliči če te kaj zanima

clock-img

10.09.2010, 18:29

clock-img

zaspancek1

pencil-img

929

Ej, ledenaa, brigaj se zase, bog se pa naj usmili tistih, ki to res potrebujejo/-te?, zmenjeno?...Itak, da nikoli ni razloga za paniko, a se ti ne zdi? user posted image Naivno pa je verjet, da ti bodo po telefonu dali konkretne podatke kdo je bil v stiku, a ne?
Saj me pravzaprav sploh ne briga kdo konkretno je ta sestra, niti je kakorkoli ne obsojam (saj si menda ni sama zelela okuzbe). Vse, kar me zanima, je, ali je bil moj otrok v neposrednem stiku z okuzeno osebo (oz. na tistem oddelku). Vem, da bomo vse, ki smo rodile konec avgusta in septembra dobile obvestila o pregledu, ki naj bi ga opravili sele cez en mesec.... In ja, me skrbi - kljub tistemu odebeljenemu stavku - in verjetno je tako z vsemi mamami, ki se jih to konkretno tice. Druge pa raje globoko vdihnite in zacnite brat kaksno drugo temo...

< Sporočilo je popravil zaspancek1 -- 10.9.2010 18:31:58 >

clock-img

10.09.2010, 19:39

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

A ne vidišda se brigam zaseuser posted image   kdo pa je rekel da ti bodo dali podatke po telefonu?Saaj mene tudi ne briga kdo je. Ja no vidiš dobila boš po pošti,če te pa še kaj zanima pa pokliči in vpr

clock-img

10.09.2010, 19:47

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Prosim, da temo ohranite na primernem nivoju.

lp,
Bonnie

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

11.09.2010, 19:33

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

Danes je pisalo v časopisu, da gre za oddelek A.

clock-img

12.09.2010, 21:36

clock-img

zaspancek1

pencil-img

929

Sem videla, ja. Hvala vseeno.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem