cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Svit

clock-img

10.08.2012, 14:17

clock-img

buubikaa

pencil-img

66

Vam je všeč?

clock-img

10.08.2012, 14:25

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

Mi je bil pred petnajstimi leti, ko ni bil še tako zelo znan, zdaj ko je pa vsak drugi fantek Svit, se mi pa ne dopade več.
Potem sem letos še izvedela za društvo Svit (črevesne bolezni), mi pa sploh "ne potegne" več.
Ampak to je moj okus, okrog okusov se pa itak ni za prepirat. user posted image

clock-img

10.08.2012, 14:33

clock-img

artista7

pencil-img

816

kljub temu, da je to v zadnjem času bolj popularno ime, mi je všeč

"I never said to be like me, I say be like you and make a difference." (MM)

clock-img

10.08.2012, 14:59

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

user posted image

clock-img

10.08.2012, 15:39

clock-img

buubikaa

pencil-img

66

Hvala za mnenja. user posted image

Ste me pa presenetile, da je to ime popularno, saj sama ne poznam fantka, ki bi nosil ime Svit. No, vsaj tu okoli mene ni nikogar s takšnim imenom. Tako, da me je kar strah, ker bo kar nekako izstopalo in se bojim, da ne bo vsem všeč.

clock-img

10.08.2012, 15:47

clock-img

HelenaLena

pencil-img

220

Svit je zelo zanimivo ime. To, da jih je veliko s tem imenom, no ja, me je presenetilo. Ker pri nas ni nobenega Svita, daleč naokoli ne.

clock-img

10.08.2012, 16:26

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

sej ma RR ronja zdaj Svita.

clock-img

10.08.2012, 16:55

clock-img

krtačka

pencil-img

214

Meni osebno ni všeč, ampak verjemi da NIKOLI ne boš izbrala imena, ki bo vsem všeč. Ljudje smo si različni, okusi so različni, zato se ne obremenjuj s tem komu je všeč in komu ne. Če je všeč tebi in bodočemu očiju go for it user posted image

clock-img

03.09.2012, 14:43

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Ne, to je ful grdo ime, ne ga dat svojim otrokom! (nočem, da bi jih bilo prevečuser posted image )

zdaj ko je pa vsak drugi fantek Svit, se mi pa ne dopade več.

Ne me strašit! Sem gledala statistike in jih lani še ni bilo prav dosti... Upam, da ne postane trend! No, naredit tako nimam več kaj:D.

Potem sem letos še izvedela za društvo Svit (črevesne bolezni), mi pa sploh "ne potegne" več.

Joj, ne praši, kako mi je šlo na živce, ko sem skoz visela pri dohtarjih, pa ves čas ti plakati! Upam, da bojo to kampanijo končali ali še boljše preimenovali še predno gre revež v šolo... Ja, vem, zakaj pa nisi dala drugega imena potem? Ker smo Svita pričakovali in ker sem rabila ime predno se rodi (sem imela tako nosečnost, da sem res morala vedet, za koga se borim - kdor ni bil tam, verjetno ne razume;).

< Sporočilo je popravil ronja -- 3.9.2012 14:44:57 >

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

03.09.2012, 15:33

clock-img

krtek 1

pencil-img

672

zelo lepo ime,na našem koncu sta mogoče dva,pa živimo v dosti velikem kraju.

clock-img

03.09.2012, 15:35

clock-img

krtek 1

pencil-img

672

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

Mi je bil pred petnajstimi leti, ko ni bil še tako zelo znan, zdaj ko je pa vsak drugi fantek Svit, se mi pa ne dopade več.
Ampak to je moj okus, okrog okusov se pa itak ni za prepirat. user posted image

Mogoče v vašem kraju,pri nas je vsak drug fantek Anej,Žiga,Lan....

clock-img

03.09.2012, 16:42

clock-img

pelin

pencil-img

1701

Ne morem reči, da spada med moje favorite, ker mi sedejo pač drugačna imena...Hvala bogu , da smo si različni....glede pogostosti pa...še nikoli v vseh teh letih v nobene vrtcu, kjer sem bila zaposlena, nismo imeli fantka z imenom Svit. Kolegičin petletnik je bil prvi, ki sem ga spoznala s tem imenom, drugi pa je Ronjin, pa še tega poznam le virtualnouser posted image ...tako da ne vem ali jaz prihajam iz tako zahojenih koncev, ali pa ime res ni tako pogosto...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem