cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Sukošan pri Zadru

clock-img

01.02.2007, 13:42

clock-img

sonce21

pencil-img

187

A je bil kdo v tem kraju na poleti na dopustu? Kakšne so vaše izkušnje, kakšna je plaža? Predvsem me zanima, če je primerna za 14 mesečnega otroka.
Sem si nagledala en fajn apartma, za kar solidno ceno, pa me zanimajo vaše izkušnje. Na internetu sem si kraj že ogledala in zgleda kar lepouser posted image . Zdaj me pa zanimajo še konkretna mnenja!

Hvala user posted image !

clock-img

01.02.2007, 15:41

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Nikoli več!!!!!! Smo hodili skoraj 25 let tja, ko se še ni bo marine, pa tudi bajte niso bile ena na drugi. No skoraj. Torej voda ful zamazana, apartmaji tako, da drugim skozi okno vidiš, kaj jedo, neurejeno, velika frekvenca, za otroke moraš kar malo dalje iti, če hočeš v ČISTO morje. V glavnem katastrofa in še žal mi je vsake kune, ki smo jo tam pustili.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

01.02.2007, 18:17

clock-img

nuala

pencil-img

1653

Jaz sem tam živela 5 let in nisem nikoli razumela, zakaj letajo ljudje tja na morje.

Pojdi raje v Biograd, če imaš v mislih tisti konec.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

clock-img

01.02.2007, 19:10

clock-img

iva01

pencil-img

961

Poznam ta kraj ker imajo prijatelji tam v marini jadrnico, pa mi ni ostal v nekem lepem spominu.

clock-img

01.02.2007, 20:36

clock-img

Tejči

pencil-img

1963

Nič posebnega, bila enkrat in nikoli več-je še na miljone drugih lepših krajev!

clock-img

02.02.2007, 09:53

clock-img

sonce21

pencil-img

187

Vsem hvala za odgovore.
Bo treba pa novo lokacijo poiskatuser posted image  Ampak boljše zdaj, kot pa da bi prišli tja in bi bili razočarani.
Imate kakšne predloge za novo lokacijouser posted image ?

LP!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem