cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Suha nožnica

clock-img

14.11.2006, 13:00

clock-img

Anonimen

Pozdravljene. Sem noseča dobra dva meseca in imam problem. Slabosti me ne dajejo imam pa problem z utrujenostjo. Vsak večer kar padem v posteljo. Vendar vseeno pa si partnerja zaželim vsak večer. V začetku sem bila vsa navdušena nad nosečnostjo, saj končno ne bo treba več pazit, sedaj pa imam problem s suho nožnico. Če sem še tako vzburjena je nožnica še vedno suha. Ginekologinji sem za ta problem povedala, pa je rekla, da se to dogaja v prvem trimesečju in da bo potem bolje. Jaz pa ne morem več zdržat. A si lahko kako pomagam. Spolni odnosi so boleči in neugodni, zato me sex počasi mineva. A pozna ketera rešitev?

clock-img

14.11.2006, 13:09

clock-img

Tula

pencil-img

154

Živijo!
Po moje bo najbolje, da si nabaviš kak lubrikant, Durex ima menda zelo dobre.

Pa lep pozdrav!

Tia 26.11.2002
Lea 16.7.2005
Matija 11.11.2009

clock-img

14.11.2006, 13:11

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Itak, da si lahko pomagaš, vsak lubrikant deluje. Kupiš ga lahko v sex shopih, sem pa videla da jih imajo tudi v navadnih drogerijah, sicer se mi zdi, da so malo manj kvalitetni, nisem pa še sprobala od Multi Gyn (v tuševi drogeriji sem ga videla, mislim pa da piše gor, da se uporablja tudi za lažje vnašanje tamponov, samo toliko da boš vedela), aja pomoje jih imajo tudi v lekarnah.

Nekateri pa prakticirajo tudi s slino, veliko užitkovuser posted image user posted image user posted image

clock-img

14.11.2006, 13:12

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Aja men je Durexov pregost, so mi bolj všeč tisti, k so malo bolj naravniuser posted image , sicer pa je vse bolje kot nič.

clock-img

14.11.2006, 13:43

clock-img

Čupka

pencil-img

666

Glede na to, da si noseča, ti svetujem, da se pozanimaj, akteri lubrikant lahko brez skrbi uporabljaš v tem obdobju, da nebi škodila otročku.
Mislim da je KY-gel, ki ga dobiš v vsaki lekarni primeren, vendar se vseeno raje pozanimaj.

clock-img

14.11.2006, 14:56

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

lubrikant

iz malega zraste veliko

clock-img

15.11.2006, 15:26

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Probaj z lubrikantom ali pa čisto po domače - s slino. Lubrikantov imaš več vrst, tudi take sadne, ki res lepo dišijo.user posted image

clock-img

13.01.2007, 18:25

clock-img

1108

pencil-img

18

Priporočam ti Viaree liquid. Jaz ga kupujem v Sanolaborju ali v lekarni. Zdi se mi boljši od klasičnih lubrikantov, ker je efekt že pri dveh kapljicah in je zato popolnoma neopazen med sexom!

clock-img

13.01.2007, 18:38

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

13.01.2007, 20:00

clock-img

Sita

pencil-img

926

Slina - je naraven in dovolj dober lubrikant.

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

clock-img

15.01.2007, 13:13

clock-img

Anonimen

Slina ali Balea body vaseline. Kupiš ga v DM ali Millerrju.

clock-img

15.01.2007, 13:30

clock-img

Anonimen

Nikakor ne kupuj lubrikanta na osnovi glicerola. Če tega ni napisanega v sestavi, čeprav bi moralo biti, je možno glicerol tudi okusiti. Je namreč sladkastega okusa. Če uporabiš glicerolasti lubrikant v nožnici reagira s kislinami in nastane ester, ki pa zna biti sirast, grudast, včasih celo neprijetnega vonja. To pa pokvari celo zadevo. Pa gre kemija v popolnoma drugo smer, kot bi morala user posted image

clock-img

17.01.2007, 21:54

clock-img

žirafica

pencil-img

229

Najbolj enostavna je res slinauser posted image

clock-img

27.01.2007, 21:29

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image meni bi pa bilo ful nerodno take stvari kupovatuser posted image user posted image user posted image

clock-img

27.01.2007, 23:32

clock-img

lea23

pencil-img

517

alika,
pa saj če te je sram ti ni treba tega kupovat ravno v mercator centru ali pa v največjem intersparu v tvojem mestu,
greš pač v dm mimogrede iz službe, ali pa v lekarno ( kjer tako ali tako skoraj nikoli ni nikogar )user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem