cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Suha koža

clock-img

12.02.2007, 20:09

clock-img

Anonimen

Imam izredno suho kožo (noge, trebuh, roke).
Zadnjič sem bila na masaži in mi je maserka v telo vtrla več kot en deci olja. Je rekla, da se kar vpija.

Sploh ne vem več, kakšno kremo naj uporabim za po tuširanju?

Ima kakšna podobne težave, in s čim jih rešuje?!

Hvala.

clock-img

12.02.2007, 20:13

clock-img

Anonimen

Hvala enako.Meni se kar lušči po nogah in rokah tak imam suho.Jaz si namažen po tuširanju z eno od Avona  z ovsenimi kosmiči ali kar losion za suho kožo.Zmedom je zelo dober.Imam pa tudi eno kremo za telo in je super.Če pa si ne namažem me srbi vse kouser posted image user posted image

clock-img

12.02.2007, 22:32

clock-img

Anonimen

Probaj karitejevo maslo.

clock-img

12.02.2007, 23:23

clock-img

smeško

pencil-img

112

se pridružujem.imam suho kožo, za obraz, roke in noge mi pomaga edino alojeva domača krema, ki jo naredi snaha.naravna,zdravilna, brez konzervansov, pa še pri mozoljih pomaga, če ni prehudo.

clock-img

13.02.2007, 08:57

clock-img

petja

pencil-img

998

Preverjeno pomaga VICHY LIPIDOSE 2 (hranilno mleko za zaelo suho kožo). Ni draga krema, imaš za nekaj časa, pa res odpravi suho kožo. Jaz sem imela tako suho kožo, da je izgledalo, kot da imam luske, pa če sem bila oblečena v črno, se je vse poznalo na oblačilih. Zdaj tega ni več, se mi je pa toliko popravilo, da se moram namazati samo nekajkrat na leto!

Lp, petja

clock-img

13.02.2007, 09:36

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Karitejevo maslo je idealno za suho kožo.
Jaz sem pred tem uporabljala tudi dosti mandljevega ali pa olivnega olja Knapp.

clock-img

13.02.2007, 09:40

clock-img

amalija

pencil-img

212

KAritejevo maslo, L'occitane, navadno olivno olje (iz kuhinje ;) ), baby olje, mandljevo olje, pa ena krema iz lekarne z UREO (se ne spomnim imena, ampak res pomaga - dobiš tudi tester user posted image )

Aja, pa fino je, če se že tuširaš z oljem - manj izšusi kožo, poizkusi Afroditinega ali L'occitane -  mandlejov, diši noro, sam je tudi cena malo norauser posted image

clock-img

13.02.2007, 13:27

clock-img

blak

pencil-img

660

lahko pa to tudi omeniš tvojemu zdravniku. Jaz sem na recept dobila nek zvarek, ki ga delajo v lekarni, z olivnim oljem, lanolinom, vitamin A (to ampulo doplačaš, okrog 1 euro). Ja, glih  ni neka dišeča kremica, je pa učinkovita.

clock-img

13.02.2007, 13:36

clock-img

lemavrica

pencil-img

3773

Pri meni je koža najbolj suha po obrazu in po zgornjem delu hrbta. Najbolj mi pa pomaga sonce. Poleti te nadloge nimam, drugače pa mi pomaga tud Bepanthen. Pa fino je it do zdravnika.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

clock-img

13.02.2007, 14:53

clock-img

G in T

pencil-img

953

Linola Fet krema, za po kopanju, in  Linola Fet oljna kopel. Preverjeno pomaga. Sem mazala sinčka, ker je imel zeelo suho kožo zaradi kortikosteroidov, in se mu je stanje zboljšalo v mesecu dni. Zdaj uporabljamo samo še občasno (oboje, kremo in kopel. Kupila pa sem v lekarni.

clock-img

13.02.2007, 15:01

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

IZVIRNO SPOROČILO: petja

Preverjeno pomaga VICHY LIPIDOSE 2 (hranilno mleko za zaelo suho kožo). Ni draga krema, imaš za nekaj časa, pa res odpravi suho kožo.

Enako,
0,5l okrog 6000 SIT (pred 1 letom), potem ko se ti izboljša gleš lahko na enko

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem