cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Suha koža!

clock-img

01.09.2004, 10:59

clock-img

*

pencil-img

374

Pomoč!

Moj princ ima tako suho kožo na bedrcah...sploh ne vem s čim ga še naj mažem. Ojle, mleko, jecoderma, vse sem že sprobala tudi bebival..
Sicer pedatrinja ni rekla, da bi bilo kaj narobe, pač drgne po plenička..mimogrede...tudi jaz imam podplute na notranjem delu kolen zaradi lege spanja.-.no on še nima podplut, sam suho kožo.

S čim še naj namažem, da bo imel tako kožico kot jo ima po celem telesu..fino, mehko, dišečo...
Mogoče ga preveč lupčkam, pa se odrgne:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:?*????

clock-img

01.09.2004, 11:09

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

mi smo mel enak problem.

Sem kupila od Jonsona otroško olje(ta ki je bolj gost-tist k je reklama da gre mehurček gor)
Sem ga po kopanju malo maj obrisala pa takoj namazala. Smo težavo hitro odpravili.:bravo::bravo::bravo:prej pa tudi nobena krema ni pomagala.

clock-img

01.09.2004, 11:39

clock-img

mehurčica

pencil-img

3735

Kamejka, prideš v četrtek na srečanje? Ti bom prinesla Linola Fett kremico za suho kožo. Da ne rabiš kupovat nove, če slučajno ne bo pomagala. Ko bo pa boljše pa mi jo vrneš. David je imel tudi nekaj časa zelo suho kožo po rokicah in nogicah, včasih tud po obrazku(med obrvmi) in je ful hitro pomagalo.

Pa-pa:miska:

clock-img

01.09.2004, 14:07

clock-img

*

pencil-img

374

oj mehurčica...dobrodošla nazaj!

ti pa tvoje kremice...hihihi.

upam, da nejčku ne bo po kremici potem kaj stalo..kot je meni nazadnje, ko si prinesla kremico...:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-...

bom poskusila s tem, če praviš da pomaga...thx..se priporočam!

clock-img

01.09.2004, 20:18

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Nam ni pomagalo nobeno olje-samo začasno, potem sm pa parkrat čist na tenko namazala Bepanthen in suhe kože ni bilo več! :bravo:

clock-img

02.09.2004, 06:58

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Vasji pomaga, da ga kopam v oljni kopeli Babylove od DM-ja. Ga sploh ni treba več mazat, pa je imel zelo suho kožo na nogicah.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem