cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Stiskanje mozoljev

clock-img

22.03.2007, 19:19

clock-img

Anonimen

Grrrrrrrrrrrrr...sm jezna,sama nase!user posted image

Že od kar pomnim si stiskam mozolje.Začela sm na obrazu,zadnje čase pa si jih stiskam tud na hrbtu,dokler sežem.Ne bi komentirala-zgleda grozljivo.

In zelo rada bi se odvadila te razvade,pa nevem kako?

Kakšna ideja?

clock-img

22.03.2007, 19:26

clock-img

Anonimen

Se kar vidim v tvojem postu, ker sem čisto ista samo, da hrbet pustim pri miruuser posted image . Ponavadi vzamem ta veliko ogledalo s povečavo, potem pa veselo na delo. rezultat: nekja dni sem rdeča, pa kakšen nov mazolj se narediuser posted image
Jaz bi se tudi rada odvadila.

clock-img

22.03.2007, 20:07

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Poskrbte za to, da se mozoli nebojo na novo delali. Kreme, mleka,... sej poznamo. Meni pomagajo samo Diane in po njih se mi koža umiri. Aja, pa če jih ne boste stiskale novi mozolji ne bojo nastajali. Poslušte me, ker sem ekspert za mozole, jih imam že ne 10 let. Rezultat- luknjava koža!! In ne da se je več popravt.

clock-img

22.03.2007, 20:33

clock-img

Anonimen

Ampak meni,ko nimam mozoljev,vseeno ogrci pridejo na plan-takrat pa tiste stiskam.Groza,no...

clock-img

22.03.2007, 20:36

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

tud jaz sem ista.Stisnem mozolj kjerkoli se pojavi če le dosežem...

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

23.03.2007, 08:10

clock-img

amalija

pencil-img

212

Jaz sem se zdaj vsaj tolko popravla, da počakam, da dozori - včasih sem ga razmesarla že mnogo prej user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem