cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Stiska otroka ob menjavi vrtca

clock-img

09.12.2016, 09:30

clock-img

Urhica

pencil-img

13

Pozdravljeni,

imam dvojčici, ki od prvega leta redno obiskujeta vrtec. Pred enim mesecem smo se preselili v drug kraj in tako tudi zamenjali vrtec. Dvojčici sta se z otroci v novi skupini lepo ujeli. Pojavila se je težava pri eni deklici, ki rabi več časa, da novo osebo sprejme in ima občutek varnosti. Tako doma kot v vrtcu je postala neposlušna, obnaša se popolnoma drugače kot pred menjavo vrtca. V vrtcu moti pri obrokih, moti z besedičenjem in neprimernim sedenjem. Ko delajo v skupini ni prisotna in ni zainteresirana za sodelovanje. Z vzgojiteljico noče sodelovat in ji ne pusti, da bi se ji približala. Bila sem na pogovoru z vzgojiteljico in mi je dala vedeti da gre za težavnega otroka in da bo poskusila stanje urediti z ostrejšim prijemom. Skrbi me ker vzgojiteljica ni ugotovila, da ima moj otrok stisko in da je njeno trenutno obnašanje odziv na spremembe. Prosim za pomoč in nasvet!

Zaskrbljena mamica!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem