cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Sterilizacija muce

clock-img

20.06.2010, 22:25

clock-img

Tula

pencil-img

154

Pozdravljeni!

Zanima me, če slučajno kdo ve, kje v Sloveniji bi se dalo mačko najceneje sterilizirati, ker je cena v LJ nekje okorg 60€, kar pa je za moj žep veliko preveč.

Hvala za vsak nasvet!

Tia 26.11.2002
Lea 16.7.2005
Matija 11.11.2009

clock-img

21.06.2010, 05:44

clock-img

luan

pencil-img

716

V okolici MB menda neki upokojeni veterinar naredi sterilizacijo muce za 35 evrovuser posted image .

clock-img

21.06.2010, 09:10

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Malo pobrskaj po internetu, ko imajo razna društva akcije in veterinarju znižajo cene praktično za polovico, pa se bo sigurno dalo kaj uredit. Vem da imajo v Trbovlju precej ugodno, pa večkrat akcije sterilizacij lastniških muc. 

clock-img

21.06.2010, 10:34

clock-img

honey

pencil-img

2567

Ponavadi imajo v spomladanskem času občine akcije, da nekaj sofinancirajo. No, vsaj pri nas vem, da je tako. Drugače pa ja, pobrskaj po netu in se malo pozanimaj. So cene različne.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno to kozo lahko utišam samo s piškoti.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem