cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ste za ponovitev akcije pomoči?

clock-img

12.03.2008, 18:39

clock-img

Anonimen

Pravkar sem gledala Svet na Kanalu A. Linka še ne najdem, da bi vam ga prilepila, ampak vseeno - bo že.
70-letnemu človeku je v požaru zgorela hiša - z ženo vred. user posted image  Že dolgo se mi ni kaj dotaknilo tako kakor ta star gospod, ki je jokal v kamero. In to ne zaradi hiše, temveč zaradi žene, ki ji ni mogel pomagati user posted image .
In ko meni naredi klik... potem tudi jaz naredim klik...

Ne pričakujem podpore samega portala RR, bi bila pa vesela, če pristopi. Se pa obračam najprej na RR-ovke, kakor vedno. Ste za akcijo? Pomagamo?

Pravkar telefoniram na A kanal, da izvem detajle... pripišem kasneje... če pa nobena ne bo za, grem pa sama v to... trmasta sem.

clock-img

12.03.2008, 18:43

clock-img

Anonimen

Gospod je iz vasice pri Sečovljah. In potrebuje vse od A do Ž.

clock-img

12.03.2008, 18:46

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Jaz sem tud tole gledala zdajle in sem user posted image  tako se mi je zasmilil. Ne gre mi pa v glavo ta novinar mrhovinar user posted image
Čestitke in to... ko ena budala je izpadel.

clock-img

12.03.2008, 18:47

clock-img

Anonimen

Pustimo tukaj novinarja. Za rojstni dan se kljub vsemu čestita, pa čeprav... nevermind. Jaz visim na telefonu.

Če katera želi kakorkoli pomagati, naj se oglasi tukaj.

clock-img

12.03.2008, 18:48

clock-img

Anonimen

Nisem gledala. Kakšne je postave gospod, ker bi se pri nas našla oblačila?

clock-img

12.03.2008, 18:49

clock-img

Anonimen

Lepo okrogel, dobrodušen in izjemno žalosten in objokan gospod, ki danes praznuje 70. rojstni dan.

Saj bo hitro link na www.24ur.com... na A kanalu so mi rekli, da bo takoj po zaključku oddaje. Pa boste videle posnetek.

Vraga, težko dobim solze v oči, ampak tole... user posted image

clock-img

12.03.2008, 18:53

clock-img

Anonimen

Bom gledala.user posted image

clock-img

12.03.2008, 18:54

clock-img

Anonimen

Vse potrebuje, ker mu je VSE zgorelo.

Žene mu ne bo nadomestilo nič user posted image , ampak pomagamo mu pa lahko kako drugače. Samo sebe si predstavljajte na 70. rojstni dan v taki situaciji, pa vam bo kapnilo, o čem pišem.

Kombi že zrihtan, če bomo pridne. In če bodo pridni še vsi ostali, kateri bodo danes in jutri dobili mene na telefon.

clock-img

12.03.2008, 18:59

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Ok sori. Imaš prav.

Bom pogledala, eno sobo moramo izprazniti in se bo marsikaj našlo.

clock-img

12.03.2008, 18:59

clock-img

Anonimen

Ni panike... sporoči. user posted image

clock-img

12.03.2008, 19:03

clock-img

Šarki

pencil-img

3163

povejte kaj boste zbrale, kej se bo že najdl, sam ne vem kako bo z dostavo.

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

clock-img

12.03.2008, 19:03

clock-img

Anonimen

Evo mi bomo nabrali, ti pa sporoči kam dostavit.Tudi taščo sem obvestila, ki je pripravljena pomagati.Oni so gledali oddajo.user posted image

clock-img

12.03.2008, 19:04

clock-img

Anonimen

Ko bo katera vedela, kaj lahko podari, na nekam napiše... sem, meni na ZS, na e-mail, kamorkoli... samo, da ne ponovim organizacijske štale izpred leta in pol... ampak prevoz je pa že, pa za karkoli pač.

clock-img

12.03.2008, 19:05

clock-img

Anonimen

Pojma nimam še, Lady, ampak... študiram, kaj imam jaz v bajti takega... in kaj lahko še kje dobim... saj res potrebuje vse... od štumfov do postelje... o € sploh ne bi...

Mater, kako krut je ta svet, nooo. user posted image user posted image

clock-img

12.03.2008, 19:18

clock-img

Hans

pencil-img

501

Mi bi pa dali kakšen evrček, a obstaja že kakšen žiro račun?

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

clock-img

12.03.2008, 19:21

clock-img

Anonimen

Ja, TRRji so že. Čakam, da A kanal da link gor, pa bo vse pisalo. Če se bo pa RR Team strinjal, pa lahko zbiramo tudi preko TRR od RR.

Hvala za ZSje, punce, in za vse, kar ste pripravljene podariti. Preboz ne bo problem - sem zrihtala naš služben kombi. Bom pa še sama skočila u Sečovlje 1x do konca tedna in preverla, kaj se dejansko rab in kaj bi blo početverjeno. Pomoč se je namreč dobesedno usula s cele SLO, ampak useen, kukr sm rekla eni na ZS - tudi RR je lohk zravn.

No, usaj jst bom.

clock-img

12.03.2008, 19:22

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Nisem gledala oddaje, ampak verjetno se bo kaj našlo tudi pri nas.

Ubogi, ubogi gospod ... sem solze dobila v oči, ko sem samo tole brala ... moj oči bo kmalu star 70 let in se nekako lahko vživim v situacijouser posted image user posted image

clock-img

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

jaz imam kar nekaj oblačil še od mojega očeta(od jaken, srajic, hlač, puloverjev... in vse lepo ohranjeno). Kakšne postave pa je ta gospod?

clock-img

clock-img

Anonimen

link user posted image

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 13.3.2008 12:22:09 >

clock-img

12.03.2008, 19:32

clock-img

Lunc_a

pencil-img

1258

mi podarimo štedilnik ,je star a dela.treba bi ga malo bolj temeljito sčistit.Ima 2plina in 2 plošče na elektriko,lani je bil zamenjan grelec v pečici.ga pa morate samo prit iskat

clock-img

12.03.2008, 19:33

clock-img

Anonimen

Bomo videli, kaj in kako bo do konca tedna. Če pa bo RR sodeloval, bo pa prevoz malenkost.

clock-img

12.03.2008, 19:35

clock-img

mala maja

pencil-img

3204

jaz ne morem pogledati filmauser posted image . Je pa komentar user posted image  svaka mu čast tistemu k si je upal napisat.

clock-img

12.03.2008, 19:36

clock-img

Anonimen

Tole, kajne?

gosser.drinker | 12.03.2008 | 19:25
no, kje je zdej dobrota? unim ciganom so lohk pomagal, pa so jim najdl še dost boljši in urejen dom, tuki pa enmu slovencu k je vse zgubu zarad požara?

Ja, se strinjam...

clock-img

12.03.2008, 19:59

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Jaz bi mu tudi kaj podarila...kaj bi prav prišlo? Najbrž kakšni kozarci ipd.?
Oddaje nisem gledala...

clock-img

12.03.2008, 20:10

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image  Vsakič ko vidim prispevek jokam.Bom jaz žlahto povprašalo.Če ne drugega bomo dali denar.Joj kolk mi je hudouser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem