cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ste kaj štrikali čez poletje?

clock-img

30.08.2015, 17:51

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

Kaj je nastalo? Na pletilkah in v glavah? Poletni minusi na računih ne štejejo user posted image

Kvačkam.
In #štrikam#.

clock-img

30.08.2015, 18:34

clock-img

Kerensa

pencil-img

843

IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_
Poletni minusi na računih ne štejejo user posted image

Res je. Ker jih nimamo. Vsaj ne poleti. Decembra bo/je pa druga pesem. user posted image

I am not what happened to me.

I am what I choose to become.

I lost my mind, but I found my soul.

clock-img

30.08.2015, 19:08

clock-img

liliana

pencil-img

10282

Kaj je nastalo? Na pletilkah in v glavah? Poletni minusi na računih ne štejejo user posted image

Naštrikala v dobesednem pomenu nisem nič, v glavi precejuser posted image .......najpomembnejše pa je, da sem si na dopustu v juliju in avgustu odpočila........

clock-img

30.08.2015, 20:31

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

najpomembnejše pa je, da sem si na dopustu v juliju in avgustu odpočila........

Nemogoče user posted image
.

Vi ste pa čisto nemoderna familija, celo počivate na dopustu user posted image .

Kvačkam.
In #štrikam#.

clock-img

30.08.2015, 23:22

clock-img

liliana

pencil-img

10282

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

najpomembnejše pa je, da sem si na dopustu v juliju in avgustu odpočila........

Nemogoče user posted image
.

Vi ste pa čisto nemoderna familija, celo počivate na dopustu user posted image .

Ja....mi imamo dopust za lenarjenje....poležavanje, branje in pitje in žrtjeuser posted image .......in ne morem razumeti tistih, ki so opoldne veselo (vsi zaripli v obraz - normalno, da si zaripel pri 36 ali 38 stopinjah) kolesarili po dalmaciji - glupi Slovenci seveda......ki gredo na morje delat vse drugo, samo tisto ne, kar se na morju dela.....

Vendar vsak ima pač svoj način dopustovanja in odklopa........moj je pač lenarjanje, torej delanje tistega, kar doma ni v izobilju (še posebno v taki vročini, kot je bila letos)......

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem