cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ste dovzetne za predav.o vzgoji?

clock-img

16.04.2007, 22:42

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Meni se zdi, da so ZELO dobrodošla, zelo potrebna, če ne celo nujna.

In zelo sem vesela, da mi ja danes, kljub mnogim oviram, ratal za slabe 3 urce se le tega udeležit. Pogovor je teku o vzgoji že od malega, vrstah nasilja,........ In potem pridem domov in slišim za brutalen poboj srednješolcev v Ameriki.user posted image

In kam to pelje???

Potrošna, materialistična družba, pozablja na medsebojne odnose, pomembnost komunikacije med ljudmi, odkritosti,.... in potem se dogaja.......user posted image

Če ima katera možnost, nevladne organ. se zelo trudijo s takimi aktivnostmi, dobi se denar za to, izkoristimo to, podelimo mnenja, izkušnje in poskušamo narediti lešpi svet.

A ne pozabite tudi drobna kapljica je dovolj da napolni čašo.

Če ima katera interes bo jutri še okrogla miza v Savinjskem koncu, več lahko na z.s.

Lepe n mirne pomladne dni

malo igrivosti in veliko barv nam polepša dan... pa tudi če je samo firtuh... prijetno poletje

http://taja-tekstilneustvarjalnice.blogspot.com/

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem