cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Ste že kosile letos?

clock-img

22.04.2009, 19:32

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Travo mislim. Meni je uspelo malo, ko vse naštimam, zmanjka bencina in konec veselja. Jezi me to, ker se potem tista drobna trava nosi povsod. Sploh, če mora mala pupa noter na wc,.. vse s seboj nese.user posted image  

Kako uporabite pokošeno travo. Jaz sem jo za zastirko v vrtu. Ohrani zemlja več vlage, pa še zeli ne rastejo.

A ja še to! Ali morda poznate koga ki prodaja rabljen traktorček za kosit? Nujno bi ga imela, da mi košnja ne vzame več 2 dniuser posted image

clock-img

22.04.2009, 22:14

clock-img

2.2.

pencil-img

1514

ja jaz sem danes že drugič kosila letos. travo ki se nabere v košu pa gre v humos-kjer dajemo samo to travo od košnje

clock-img

22.04.2009, 22:44

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Danes sem hecala sina, da naj jutri pokosi. No, ta teden mu ne uide. Je že precej velika.
Travo pustim na "travi". Če bi vse grabila, kar imamo za kosit, bi lahko menda celo popoldne samo to delala. Malo jo zajcu prinesem, to je pa tudi vse.

clock-img

23.04.2009, 08:20

clock-img

Gordana-3

pencil-img

978

moj moz je vceraj ze 3. kosil. on je "usekan" na kosenje in sedaj prihaja obdobje, ko bo kosil vsak teden. travo pustimo kar na travi. grabimo je ne, ker je preveliko dvorisce, enkrat si je dal nastimat kos na kosilnico, pa ga je moral ene parkrat izpraznit ...

clock-img

23.04.2009, 12:33

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

pr men trava sploh še ni tok velika da bi jo že 3x kosila al pa 2x kot nekatere... je glih tok da je... sem pa glih dons hotla kosit - včer je blo tko lepo vreme, pa sem upala da bo tud dons... tko da jutri je baje spet sonček, pa bom soseda prosila da mi zalaufa kosilnico... drgač pa čez vikend k bo moj doma mi jo bo on vžgal... pa da pokosim to kar štrli u luft... sam upam da ne bom šla pol takoj v P user posted image  user posted image

clock-img

23.04.2009, 13:31

clock-img

Anonimen

Še kakšen teden ne bomo, je še premajhna. Tudi jaz jo porabim za zastirko, kar jo je preveč roma na kompost. Seveda jo prej delno posušim, da ne zgnije vse skupaj.

clock-img

25.04.2009, 08:21

clock-img

pikica36

pencil-img

1746

mi smo že dvakrat kosili. trava , ki se nabere v košu pa roma za plot

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

clock-img

27.04.2009, 18:06

clock-img

ALWAYS LARA

pencil-img

864

kosili že 3x pa kmal bo treba spet. raste ko norc. mamo kosilnco s košem, trava gre v kompostnik

clock-img

27.04.2009, 18:32

clock-img

rija

pencil-img

15589

evo, danes so kosili tretjičuser posted image

tudi mi razmišljamo o nabavi traktorčka....ker 4000 m2user posted image  kositi ni kar tak....user posted image

...vox populi...

clock-img

27.04.2009, 18:55

clock-img

ALWAYS LARA

pencil-img

864

hvala bogu mam za pokosit 10x manj kot rija..al pa še mal manj kot to :P

clock-img

27.04.2009, 22:31

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Ja pridne. Pri nas pa SMO kosili. Vsak s svojo kosilnico. Nujno mormo od nekod prvčlečt traktor. Poleg šetanja in grabljenja me je še sonce napalil in me full roke srbijo. Ma kaj bomo na stare lete alergični na sončne žarke?

A ja če je kateri dolgčas, vabljena na grabljenje trave!

clock-img

27.04.2009, 22:36

clock-img

rija

pencil-img

15589

ne, bi se pa lahko zmenile in krožileuser posted image  vsaj dolgčas ne bi biluser posted image

...vox populi...

clock-img

28.04.2009, 00:11

clock-img

Meggi

pencil-img

1932

Ej Rija, si mi dala pa idejo, da ubaram enga soseda pa si kupmo skupni traktor in se izmenično vozimo gor dol user posted image  Ne bi blo švoh, poleti pa brez majice.. kak črn ojačan.. a ?

clock-img

28.04.2009, 15:22

clock-img

bumerang

pencil-img

3207

Ja, že ene šestkrat ... grrr. Nazadnje tri dni nazaj pa je danes SPET trava tako visoka, da je SPET potrebna kosilnice. Košnje pa res ne maram! 

Ustavi se in prišel boš!

clock-img

28.04.2009, 15:40

clock-img

Pika Zoja

pencil-img

765

2x. Pri nas je bolj mrzlouser posted image .
Bo pa treba konec tega tedna zopet. Mi je lepo, da je trava lepo 'pristrižena' in urejena, samo ko pa je kar trajalo, da je malo k sebi prišlauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem