cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Starost?

clock-img

30.01.2015, 10:33

clock-img

Anonimen

Vidim, da je tale forum skoraj izumrl, na pa kljub temu. Zanima me kako kaj delate na spolnosti v letih po 50? Midva sva bila divja do njegovih kakih 40, potem pa kakih 10 skoraj nič, zdaj pa ko je moj nad 55 hoče skoraj vsak dan. Ne rečem, da ni fajn, ampak po eni strani jaz nisem vedno razpoložena, čeprav sem precej mlajša od njega, po drugi strani pa mi ni jasno kako je lahko postal z leti tako aktiven. Niti v mladosti ni bil tak. Viagre ne jemlje, res pa je da športa, ampak ne pretirano. Brala sem, da imajo moški z leti težave z erekcijo, ampak mojemu se dogaja ravno obratno. Najini odnosi trajajo, ko je čas od 2 do 4 ur, nikoli pa niso krajši od pol ure.

clock-img

31.01.2015, 18:11

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

Ja ne vem, kako je tvoj mož postal tako aktiven, ga ne poznam user posted image .

Mogoče je zdaj bolj sproščen, v boljši fizični kondiciji, mogoče ima ljubico in je motiviran, ne vem. Zakaj pa tebe to muči?

Kvačkam.
In #štrikam#.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem