cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Stanovanjski sklad Cerklje

clock-img

26.12.2006, 22:57

clock-img

Anonimen

A je šel kdo že gledat te bloke v Cerklje, ki jih gradi stanovanjski sklad. Ker  na spletni strani zgledajo čudovita!
Jih bomo šli enkrat ta teden pogledat in če bo še v resnici tako, se takoj prijavimo. Potem pa še upamo, da smo izbrani user posted image user posted image user posted image !
Kako je pa drugače v Cerkljah, pa šola, pa vrtec,....???

clock-img

26.12.2006, 23:03

clock-img

valerija2

pencil-img

5

Ce mislite na Cerklje pod Krvavcem, je kraj cudovit-v "centru" sola in vrtec. Vcasih zivela zelo blizu.

clock-img

27.12.2006, 19:10

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

user posted image mi se bomo tudi prijavili, kraj je res lušten. Do trgovine  in vrtca ter cerkve je 5 min, pekarna, lekarna, pošta morda 8 min, tudi OŠ je blizu, vrtca sta dva. Skratka vse na kupu, je tudi dosti zelenja, okoli so hiše ...

clock-img

28.12.2006, 19:44

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

A bi mi lohka katera povedala, kje si lohka pogledam slike teh stanovanj?  A so ta stanovanja na ključ, a je 4. gradbena faza?

clock-img

02.01.2007, 18:21

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

Oj!

Za katera stanovanja se pa zanimate? Pritličje, 1,2 nadstropje???

clock-img

03.01.2007, 09:00

clock-img

pety78

pencil-img

6109

A je šla katera gledat stanovanja? Tudi mi bi se prijavili. 

clock-img

03.01.2007, 15:06

clock-img

Anonimen

Mi smo šli gledat stanovanja, vendar se ne bomo prijavili na razpis. Mi je vse preveč na kupu, z ene strani pokopališče, z ene strani Mercator, spet z druge strani ena ogromna iša, razen spredaj imaš "luft". Je samo lipa.user posted image
Bi bili pa po lestvici sigurno visoko, saj izpolnjujemo večina kriterijev za razpis, še posebej tistega "NAJMOČNEJŠEGA", ki prinese največ točk.
Potem smo šli gledat še Breg pri Kranju, je zelo lep, samo za nas ne funkcionalno narejeno, pa preveč sence user posted image !
Tako, da bomo še naprej šparali in mogoče kaj kmalu zidati začeli user posted image user posted image

clock-img

03.01.2007, 19:10

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

a mogoče kdo ve, kako se točkujejo pogoji oziroma a gledajo samo na najvišji kriterij, to je mlada družina z 3 otroki, a so vsi kriteriji ovrednoteni po točkah , ki se na koncu seštejejo?
Hvala lepa za odgovor!

clock-img

08.01.2007, 12:15

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

08.01.2007, 12:34

clock-img

MihaPR

pencil-img

10

Po mojem mnenju je nakup skaldovega stanovanja zlata jama, ki se jo splača izkoristit. Kljub 5 letni prepovedi prodaje se po 5ih letih taka investicija povrne, pa ne enkrat. Čisto po pravici povedano. Če nimaš/nočeš staršev pri financiranju stanovanja, je to za mlado družino pomoje res en in edini izhod.
Aja še to, o kvaliteti, glede kvalitete gradnje se ne bojim, glede lokacij, osončenosti, stisnenosti pa je tko, tudi v Ljubljani si v blokih stisnjen in neosenčen, pa je zadeva 50% dražja.

clock-img

09.01.2007, 19:03

clock-img

Anonimen

Ja, tudi mi se bomo prijavili, po vsej verjetnosti. Meni je tam ful lepo (ker sm zelo blizu bila doma), razen seveda pokopališča, ampak si bomo izbrali stanovanje, ki gleda na drugo stran. Zelo si želim, da bi ga res dobili, ker bi bila potem presrečna. Me pa zanima, če kdo kaj ve, koliko povprečno je za pričakovat, da se jih prijavi. Mi imamo namreč aduta mlada družina (oba sva manj kot 30) z dvema predšolskima otrokoma, pa prvič rešujemo stanovanjski problem, pa jst sm domačinka, "prekratki" pa smo pri stanovanjskem varčevanju - nismo varčevali. Pa me zanima, če imamo kaj dosti možnosti, da bi dobili stanovanje?? Seveda, če se kdo kaj spozna na to?

clock-img

09.01.2007, 19:14

clock-img

sazi

pencil-img

5175

Anonimna, na skladovi strani je lista s prioritetami, kjer piše tudi, kje "stoji" vaš primer. Pred vami so vse mlade družine ne glede na to, koliko otrok imajo, če so varčevale po njihovih shemah in če prvič rešujejo stanovanjski problem. To, da si domačinka tu ne pomaga.

clock-img

09.01.2007, 21:04

clock-img

Anonimen

Največje število točk dobi mlada družina, ki ima invalidnega otroka! Ta je pred vsemi najvišje na lestvici, potem so pa to mlade družine z večimi otroki, od katerih je vsaj eden predšolski, pa tisti ki prvič rešuje stanovanjski problem, pa varčuje v shemi,...

clock-img

09.01.2007, 21:09

clock-img

Anonimen

Anonimen, a v tem vrstnem redu?....a je število otrok in reševanje stanovanjskega problema prvič pred varčevanjem?

clock-img

09.01.2007, 21:24

clock-img

Anonimen

Sem že najšla razpredelnico, ki vse pove!

clock-img

09.01.2007, 21:59

clock-img

Anonimen

Ni po tem vrstnem redu.
Samo tisto, da imajo gibalno ovirane osebe ali mlade družine z invalidnim otrokom najvišjo prioriteto.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem