cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Stanje po porodu

clock-img

07.12.2006, 09:13

clock-img

nelly

pencil-img

172

Pozdravljene punce.Zanima me nmreč koliko dni, mesecev se medenica vrača v normalno stanje.Namreč sem 2 meseca po porodu in me zelo boli levi kolk.Strah me je da bi prišlo do kakšne obrabe.Namreč ko se razmigam je malo bolje.Ali bi lahko imela tudi kaj nategnjeno.Namreč moj porod je biv res zelo hiter in v bolnici me kolk ni čisto nič bolel.Ko pa em prišla domov pa sem začela čutiti bolečino.Boli me pa ko nogo obrnem navzven ali navznoter.Ko enih parkrat to naredim potem je že malo bolje.Ali je imela katera podobne težave? Aja sicer to je bil moj prvi porod.

clock-img

07.12.2006, 09:52

clock-img

lukec

pencil-img

2260

Mene je zelo, zelo bolela cela medenica in vse okrog nje, da noge tudi dvigniti nisem mogla. Ko sem šla pod tuš sem dobesedno plezala čez tistih bogih 15 cm roba. Tudi po stopnicah je bila kriza. Vse je nekako izzvenelo šele po 8 tednih.

_____________________________

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

clock-img

14.12.2006, 20:15

clock-img

domci

pencil-img

376

mene pa je po porodu začel boleti križ. Sdaj je že 7 mesecev po porodu pa me boli iz dneva v dan huje najhujše pa je zvečer pa še cele dni sem sama mali pa ma 10 kg in je ful rad po rokah...user posted image

clock-img

15.12.2006, 00:53

clock-img

***pika***

pencil-img

203

Mene je kolk po porodu precej bolel, samo je fizioterapevtka rekla, da gre bolj za medenično bolečino kot za kolk. V porodnišnici so mi posodili nosečniški pas od La vie, ki sem ga nosila stisnjenega v predelu okrog kolkov (ne tako kot je narisano na škatli). Potem sem si ga kupila še za doma in je pomagalo.
Mi je pa rekla, da če bolečine ne minejo v 6 tednih, naj se z napotnico ginekologa oglasim na fizioterapiji v porodnišnici.
Ampak so minile že ob koncu tretjega tedna.

< Sporočilo je popravil ***pika*** -- 15.12.2006 0:58:41 >

clock-img

26.12.2006, 11:01

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

No, pri nas v P je bila (pri meni osebno, za druge ne vem št obiskov) 2x med bivanjem fizioterapevtka, ki mi je pokazala razne vaje, pa moram povedat, da se po njih prav fajn počutim -> so pa primerne za mlade mamice že od prvega dne po porodu, tako da ne morejo kaj škodovat, razgibajo te fajn, določene mišice pa prav prijetno čutiš - je pa tudi za medenico, za stegna, boke, krčenje maternice...
Če želite jih prepišem, sem jih dobila tudi na listu napisane...

clock-img

26.12.2006, 18:57

clock-img

štorkljica

pencil-img

2341

Nelly mene je bolel levi kolk po porodu približno mesec pa pol. Ptem pa kar naenkrat kot da bi bilo čez noč me je nehal boleti. Skoraj nisem mogla verjeti, da me je tako na hitro nehal boleti. Po mojem je to odvisno od vsake ženske posebej in njene telesne konstitucije kdaj se ji skrči medenica in s tem vse "skoči" na pravo mesto. Ne se sekirat! Jaz hodit nisem mogla, zdaj pa lahko že laufam če hočem. Drži se punca!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem